Pettersen-tabbe ga tap i landslagsstjernens comeback

Landslagsstjernen Madelen Janogy gjorde comeback i svensk fotball søndag. Men etter en keepertabbe av Guro Pettersen endte det med tap for Piteå.

Guro Pettersen gjorde en feil i tapet mot Eskilstuna.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Eskilstuna - Piteå 2–0

Janogy hadde egentlig gått videre i karrieren og var i den tyske storklubben Wolfsburg da psykiske problemer gjorde at hun avsluttet kontrakten og dro hjem til Piteå.

Søndag gjorde hun comeback da hun fikk spille det siste kvarteret mot Eskilstuna. Da lå Piteå allerede under 0-2. Det første baklengsmålet kom etter en misforståelse mellom den norske keeperen Guro Pettersen og hennes forsvarsrekke.

Pettersen løp ut av feltet for å klarere en lang ball, men verken hun eller Piteå-stopperne fikk tak i den. Det gjorde derimot Feilicia Rogic, som enkelt trillet inn 1-0. Loreta Kullashi avgjorde med sin 2-0-scoring. Elise Stensvik spilte hele kampen for Eskilstuna.

Les også

Matchvinner i comebacket på bursdagen: – Sto skrevet i stjernene

Dermed fortsetter Piteå å falle nedover på tabellen, etter en god seriestart. I det siste har målene rent inn bak Pettersen. Klubben er nå på 8.-plass.

Bedre går det for Therese Sessy Åsland og Kristianstad, som er på tredjeplass etter 2-1-seier over Örebro. Sessy ble byttet ut fem minutter på overtid.

Frida Maanum og Linköping er på plassen bak etter 3-1-seier over Uppsala. Maanum måtte nøye seg med et kort innhopp.

(©NTB)

Publisert: