Se soloraidet som ødela kvelden for Chelsea

Her er høydepunktene fra Chelsea-Schalke

  • 100% Sport
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Video med tillatelse fra Viasat.

Oppgjøret startet bra for Premier League-klubben. Etter 11 minutter tok de ledelsen ved en annen nykommer, Cesc Fàbregas. Spanjolen bommet først på en takling 25 meter fra mål, og det tyske laget skulle trolig hatt frispark. Dommeren lot spillet gå, og Hazard fant Fabregas i sekstenmeteren, som alene med keeper Ralf Fährmann satte ballen i mål.

1-0-resultatet sto seg til pause, men Chelsea kjørte på ingen måte over det tyske laget. Selv om Fabregas bommet umarkert fra 14 meter ti minutter før pause, skapte også Bundesliga-laget sjanser i første omgang.

Schalke kom til flere skuddmuligheter, men forsøkene til det tyske laget ble for enkle for den solide målvakten Thibaut Courtois.

På overtid i første omgang driblet Draxler seg inn i Chelsea-feltet og avsluttet fra åtte meter, men igjen var Chelsea-keeperen med på notene. Tyskerne viste at de tydelig var lystne på å gi engelskmennene kamp til siste minutt.

Fire minutter ut i omgangen var gjestene nære ved å drepe kampen. Willian kom seg ned til dødlinjen og slo det hardt innlegg, men Drogba bommet fra fem meter.

Etter 62 minutter imponerte unge Draxler igjen. Denne gang ga det resultater. 20-åringen vant ballen på egen halvdel, og løp over halve banen før han spilte ballen til Klaas-Jan Huntelaar. Spissen dro seg inn i banen og banket til ballen. Denne gangen kunne ikke belgiske Courtois gjøre noe med avslutningen, og tyskerne utlignet på Stamford Bridge (@NTB)

Publisert:
  1. Champions League
  2. FC Schalke 04

Mest lest akkurat nå

  1. Korvetten AS begjært konkurs

  2. Fikk sparken i Dalane Kraft etter at han varslet NVE om et sikkerhetsproblem

  3. 38-åring tiltalt for vold mot gutt etter ring-på-spring

  4. Oilers vinner etter spilleforlengelse

  5. – Alt av interiør og inventar var hvitt og ga assosiasjoner til sykehus

  6. Stavanger: Planen for vaksinering av de yngste barna er klar