Henter neppe flere Molde-spillere

Men Solskjær takker supporterne for tre flotte år.

ROER SEG: Ole Gunnar Solskjær har ikke planer om å hente flere MFK-spillere med det første. Foto: Bjørn Brunvoll
 • Eirik Heen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

CARDIFF: Ole Gunnar Solskjær ønsker å takke alle sine støttespillere og tilhengere i Molde for tre fantastiske år. Nå som Mats Møller Dæhli er klar for Cardiff, tror han at det stopper med det.

– Jeg tviler på om Cardiff henter flere spillere fra MFK i denne omgang. I fotball skal man aldri si aldri, men jeg tviler.

Derimot er det mange som regner med at eks MFK-er Mame Biram Diouf også kan ende opp i Cardiff i løpet av januarvinduet.

I tillegg til Dæhli og Magnus Wolff Eikrem har Solskjær hentet inn Richard Hartis, Marks Dempsey, John Vik (speider) og Rene Skovdahl (fysisk trener) fra MFK.

Takker MFK-fansen

Gjennom Romsdals Budstikke ønsker han å takke MFK-fansen, Tornekrattet, kolleger i klubben og andre støttespillere for tre fantastiske år sammen. Solskjær understreker at dette også er på vegne av Richard Hartis og Mark Dempsey, som begge er blitt knyttet til byen og klubben.

– Du får hilse supporterne fra «de tre vise menn». Jeg kunne ikke si nei til tilbudet fra Cardiff, det er sånn det føles. Og sånn er fotballen. MFK er i de beste hender, klubben har en spennende stall og gode ressurser. I kontorene sitter det en rekke folk med stor kompetanse. Vi ønsker MFK lykke til videre, vi sitter igjen med fantastisk fine minner fra tre sesonger med store triumfer for MFK.

Blid tross tap

Nesten to timer etter kampslutt var Ole Gunnar Solskjær ferdig med en todelt pressekonferanse, og deretter intervju ute på gangen og i et lite rom beregnet for dopingtesting.

MFK er i de beste hender Ole Gunnar Solskjær

I kjent stil var Solskjær blid og avslappet tross et svært bittert 0-2-tap i hjemmedebuten. Han dro på smilebåndet da han ble påminnet om at det ikke gikk stort bedre da han ledet sin første seriekamp som MFK-manager, med 0-3 i sekken mot Sarpsborg våren 2011. ## Ikke enkelt

– Dette er Premier League. Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli noen dans på roser. Men tapet i dag føltes unødvendig, for vi dominerte stort i både ballinnehav og sjanser. Det var ufortjent at vi tapte, men det er ingen grunn til panikk. Vi har mange muligheter til å klatre oppover i Premier League del to, som er fra tiendeplassen og nedover, sa Solskjær etter kampen.

Da hadde han hentet inn Mats Møller Dæhli til en egen seanse i presserommet.

Eikrem forsvant

Magnus Wolff Eikrem var forsvunnet for lengst da pressekonferansen med Solskjær, og presentasjonen av Mats Møller Dæhli, var over. Men 23-åringen fra Molde fikk skryt fra sin manager for alle sine involveringen den knappe halvtimen han spilte.

Les også

Nyland bryr seg ikke om Cardiff-ryktene

– Magnus gjorde det bra. Han taklet bra, han slo mange gode pasninger, han hadde et par brukbare skudd på mål. Magnus viste at han har nivået inne, mente Solskjær, som også tror «urokråka» Craig Bellamy vil løfte Cardiff utover vinteren.

Må forsterke

Ole Gunnar Solskjær la ikke skjul på at han er på jakt etter flere forsterkninger i det som kan bli en beinhard kamp for å overleve i Premier League. Cardiff ligger under nedrykksstreken, og skal spille borte mot Manchester City og Manchester United i de kommende kampene.

– Vi må spille mot dem uansett. Får vi noe ut av en av de kampene der, så vil Cardiff City FC være i skyene. Alt er mulig. Det er slike kamper guttene gleder seg mest til å spille. Vi reiser ikke til Manchester for å tape, understreket Solskjær.

Les også

 1. Skullerud blir Molde-trener

 2. Liverpool mot seier

Publisert:
 1. Eliteserien
 2. Cardiff City
 3. Molde FK
 4. Premier League

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm1283124111327
2Molde1181222111125
3Viking136342417721
4Strømsgodset126242020020
5Bodø/Glimt115422214819
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Hommersåk samles i sorg – igjen

 2. Svært tunge år for rederiet Møkster, men over i pluss i år

 3. Før visste bare lokal­kjente om stølen. Så kom en «tur­fluenser»

 4. Det trengs et forbud mot bruk av robot­klippere om natten og strenge reguler­inger for bruk om dagen

 5. Minst 123 avlyste flygninger mandag

 6. Marte (19) og Tor Martin (19) omkom i MC-ulykken i Gjesdal: – Dette er ufattelig og grusomt