Brassespark fra Giroud senket Atlético Madrid

(Atletico Madrid – Chelsea 0–1) Med et magisk brassespark sikret Olivier Giroud borteseier over Atlético Madrid. Thomas Tuchel er fremdeles ubeseiret som Chelsea-sjef.

 • Magnus Gamlem, VG
Publisert: Publisert:

Et dårlig touch fra en Atletico Madrid-forsvarer gikk rett opp i luften i feltet, og Olivier Giroud tok så til de grader vare på muligheten. Franskmannen kastet seg opp og med et fantastisk brassespark banket han Chelsea i ledelsen på bortebane.

Jubelen stilnet da linjedommeren strakk flagget i været, men VAR-sjekken gikk Chelseas vei. To minutter og 45 sekunder etter Giroud hadde funnet nettmaskene, var målet endelig et faktum.

Giroud har nå scoret seks mål på sine fire siste kamper i Champions League. På de 16 kampene han har startet for Chelsea i europeiske turneringer, har han scoret 15 mål, skriver Opta.

Spissens scoring mot Atletico Madrid ble også kampavgjørende for Chelsea, som tar med seg et strålende utgangspunkt til returoppgjøret på hjemmebane.

FLYGENDE FRANSKMANN: Olivier Giroud snudde tilværelsen opp-ned for Atletico Madrid med denne scoringen.

Thomas Tuchel har fått en stødig start som Chelsea-manager etter at klubben skilte veier med Frank Lampard i januar. Tyskeren er fremdeles ubeseiret etter åtte kamper som Chelsea-manager, og har nå tatt et langt steg mot neste runde av Champions League.

Atlético Madrid var favoritter da åttedelsfinalen ble trukket, men den spanske serielederen har vist svakhetstegn den siste tiden. Hovedstadsklubben kom til tirsdagens oppgjør med uavgjort og tap fra de to siste ligakampene. Tidligere ledet de La Liga med ti poeng, nå er Real Madrid bare tre poeng bak – riktignok med én kamp mer spilt.

Les også

Guardiola om «Fantasy»-lekkasjer: – Uetisk og uprofesjonelt

Chelsea er nummer fem i Premier League, men har bare to poeng opp til en plass som gir Champions League også neste sesong. Veien opp til serieleder Manchester City er imidlertid 16 poeng.

Hjemmekampen til Atlético Madrid ble faktisk spilt nærmere London enn Madrid. Flyturen til Bucuresti er på ingen måte en kort svipptur for noen av lagene, men hakket kortere fra den engelske hovedstaden.

I den andre Champions League-kampen tirsdag herjet Bayern München med Lazio:

Publisert:
 1. Fotball
 2. Olivier Giroud
 3. Atlético Madrid
 4. Chelsea FC

Mest lest akkurat nå

 1. Mann funnet med stikkskader i Stavanger

 2. Mandag morgen går strømprisen til værs

 3. Da PST varslet helsevesenet på Kongsberg i 2018, var det en helt annen sak som vakte mest bekymring

 4. – Utfallet har blitt som det har blitt. Familien har hatt, og har, det tøft.

 5. Charlotte Østborg (30) har begynt å skjule ansiktet til datteren på sosiale medier. Hun er ikke den eneste

 6. Slik spredte smitten seg fra tv-kanalen til Sødal bedehus