Lillestrøm spolerte Tromsøs bursdagsfeiring

Tromsø skulle feire 100 år med stil. Men gjestene ville det annerledes.

  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Tromsø - Lillestrøm 0–1

Serieleder Tromsø inviterte til feiring av klubbens 100-årsdag tirsdag, men Lillestrøm hadde ikke med seg gaver nordover. Gjestene vant 1-0 og var festbremser.

Før kampen lå det meste til rette for at det skulle bli en fin bursdagsfeiring for Tromsø og de 200 personene som fikk lov til å gjeste Alfheim på 100-årsdagen til Tromsø idrettslag.

Les også

Hynne med årsbeste i verden: Smadret sin egen norske rekord

Tromsø-spillerne fortvilte i 0–1-tapet for Lillestrøm.

Svakt av Tromsø

Tromsø ledet serien og hadde sluppet inn suverent færrest mål så langt i årets 1.-divisjonssesong, mens gjestene fra Lillestrøm har trøblet og er blant klubbene som har scoret færrest så langt.

Men Tromsø-spillerne så ikke ut til å ha fått beskjed om at det skulle feires. TIL-spillerne var svært tamme og ble nærmest spilt av banen i første omgang. Etter 15 minutter scoret Torbjørn Kallevåg kampens eneste mål da han smalt ballen i mål via stolpen.

Lillestrøm-laget holdt Tromsø på god avstand utover i omgangen og hadde tydelig lyst på alle poengene i kampen om å rykke opp til eliteserien igjen.

Lillestrøm-spillerne jubler for Torbjørn Kallevågs 1–0-scoring.

Fortsatt på topp

I andre omgang ble det noe jevnere, men fortsatt var Tromsø langt unna å berge poeng. I et desperat forsøk ble keeper Jacob Karlstrøm sendt i angrep på en dødball, men den ble slått helt uten adresse, og dommeren blåste dermed av kampen til Tromsø-spillernes store frustrasjon.

Tromsø leder fortsatt første divisjon med to poeng ned til Sogndal, mens Lillestrøm med seieren klatrer til fjerdeplass. Romerikingene har nå bare fire poeng opp til Sogndal på sikker opprykksplass.

(©NTB)

Publisert:
  1. OBOS-ligaen
  2. Lillestrøm SK
  3. Tromsø IL

Mest lest akkurat nå

  1. Huset hennes på Tjelta er allerede ferdig pyntet til jul

  2. Tore Renberg har fått korona: Utsetter turné

  3. FHI-rapport: Lite sannsynlig at omikron-varianten gir mer alvorlig sykdom

  4. Studie avslører hvorfor kaffedrikking reduserer risiko for demens

  5. Helsearbeider forsøkt voldtatt på jobb

  6. Tidligere MDG-topp i Rogaland er ny leder i Grønn Ungdom