Storhamar nær hockeybragd i Sverige

Storhamar klarte ikke stikke av med kvartfinalebilletten i mesterligaen i ishockey etter 2-3-tap mot svenske Skellefteå tirsdag.

Storhamar og Patrick Thoresen klarte ikke ta seg videre i mesterligaen i ishockey tirsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
  • anders.mollersen@ntb.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Skellefteå – Storhamar 3-2 (1-2, 2-0, 0-0), 7-6 sammenlagt

Storhamar var i ferd med å rakne i midtperioden, men kom kraftig tilbake og sikret sterke 4-4 mot Skellefteå i første åttedelsfinale på Hamar.

Dermed var kampen om avansement helt åpen før returoppgjøret. Storhamar yppet seg lenge, men 0-2 i andre periode ble skjebnesvangert.

Les også

Thoresen førte Storhamar til nytt Europa-eventyr

Les også

Oilers med full kontroll på egen is

Storhamar tok kommandoen på borteis etter bare fem minutter da Steffen Thoresen straffet en snublende Skellefteå-spiller i overtall, men Juhamatti Aaltonen utlignet raskt da svenskene var én spiller mer.

Utvisninger var skummelt i Sverige tirsdag, og Joel Johansson sørget for at Storhamar ledet 2-1 før midtperioden med en kanon av et skudd etter tolv minutter.

I andre periode ble det tyngre for Storhamar. Bud Holloway scoret to mål på rappen, det første mens hjemmelaget var i overtall, og kampen var snudd.

Patrick Thoresen fikk sjansen alene med keeper med seks minutter igjen av tredje periode, men mislyktes og det endte med 2-3-tap.

Mathis Olimb klarte ikke komme på poenglista for Skellefteå mot sine landsmenn tirsdag, men kunne juble for avansement.

(©NTB)

Publisert: