Drillo advarer Lagerbäck: – Å gå for langt med eksperimenteringen vil jeg være litt forsiktig med

Trenerlegenden mener Norges landslagssjef ikke må undervurdere betydningen av de to neste kampene.

Egil «Drillo» Olsen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Lars Lagerbäck bør ikke eksperimentere for mye med det norske fotballandslaget selv om VM-sjansen er ute, mener Egil «Drillo» Olsen.

Med 0-2-tapet mot Nord-Irland i mars gikk mye av piffen ut av siste halvdel av VM-kvalifiseringen for Norges del. Nå handler det mest om å forberede seg til UEFAs nye nasjonsliga og deretter kvalifiseringen til neste EM.

Les også

Skandalescener i Tyskland: Storklubbens spillere måtte rømme inn i garderoben

Det betyr at Lagerbäck kan eksperimentere med lag og spillere i de kommende kampene mot Tsjekkia (VM-kval 10. juni) og Sverige (landskamp 13. juni). Rådet fra suksesstreneren Drillo er ikke å gamble for mye, skriver NRK.

– Det er ikke slik at kampene mot Tsjekkia og Sverige er ubetydelige. Særlig den første kampen betyr litt, både når det gjelder ranking og selvtillit. Å gå for langt med eksperimenteringen vil jeg være litt forsiktig med, sier den tidligere landslagssjefen til kanalen.

– Det er viktig å finne balansen mellom å eksperimentere med spennende, unge spillere og å satse på formspillere som nødvendigvis ikke er under 20 år. Men at han finner frem til en bra balanse er jeg ganske sikker på, mener Drillo.

(©NTB)

Publisert: