Zuccarello-assist da Rangers vant nabooppgjør

Mats Zuccarello sto for en assist da New York Rangers tok imot djevlene fra New Jersey på den andre siden av Hudson-elven. Kampen endte 5-0 til hjemmelaget.

Mats Zuccarello noterte seg for en assist mot New Jersey Devils.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Det ble ingen hyggelig søndagskveld for New Jersey Devils i Madison Square Garden. De møtte et offensivt Rangers som sørget for scoring i alle tre perioder og som ikke slapp gjestene til.

Det første målet var det Chris Kreider, med assist av norske Zuccarello, som sto for etter snaue 17 minutter.

I de siste fire minuttene av andre periode, var det først JT. Millers tur og deretter Brady Skjei. Dermed kunne vertene gå til pause med hyggelige 3-0 i ledelse.

I den siste perioden meldte to nye rangers-spillere seg på scoringslisten, Først Brandon Pirri etter seks minutter, og til slutt Jimmy Vesey da det gjensto drøye minuttet av kampen.

Zuccarello manglet fire sekunder på å få atten minutters spilletid i søndagens oppgjør.

Revansj for Martinsen og Colorado

Etter å ha blitt fullstendig overkjørt i Montreal, tok Colorado Avalanche en slags revansj ved å slå Toronto Maple Leafs 3-1.

Lørdag ble laget til norske Andreas Martinsen fullstendig overkjørt av Canadiens og gikk på et 10-1-tap. Søndag benyttet laget sjansen til å reise kjerringa i møte med neste canadiske lag på terminlisten.

Rett før første periode var over, sørget Mikko Rantanen for 1-0 til gjestene fra Colorado i overtallsspill. Andre periode ble målløs, men i tredje periode var Avalanche igjen i overtall da Nathan MacKinnon la på til 2-0 etter drøyt sju minutter.

Ti minutter senere var det hjemmelaget som var i overtall, og Jake Gardiner benyttet sjansen til å redusere for Maple Leafs.

Helt på tampen tok Maple Leafs ut keeper Antoine Bibeau i et håp om i hvert fall å sikre at kampen gikk til overtid. I en periode der Colorado hadde en spiller mindre på banen, klarte likevel Blake Comeau å snappe opp pucken og sende den av gårde fra dypt i egen forsvarssone og inn i det åpne Toronto-målet.

Det ble ingen nettkjenning eller assist for Martinsen i søndagens kamp, og nordmannen fikk bare seks minutter på isen. (NTB)

Publisert: