Sjefens hyllest til Thors­tvedt: – Den mest kom­plette spilleren i Bel­gia

Kristian Thorstvedt har skaffet seg en høy stjerne i fotballklubben Genk. Klubbens sportsdirektør mener ingen i belgisk fotball har større potensial.

Kristian Thorstvedt får skryt.
  • NTB
Publisert: Publisert:

Genks sportsdirektør Dimitri De Condé snakker varmt om klubbens norske profil i et ferskt intervju med avisen Het Laatste Nieuws. Uttalelsene er gjengitt av nettstedet voetbalnieuws.be.

– Han er en av kandidatene til å vinne Gullstøvelen i fremtiden, sier De Conde med henvisning til prisen som årlig går til den belgiske ligaens beste spiller.

– Jeg tror han er den mest komplette fotballspilleren i Belgia og spilleren med størst potensial i ligaen vår, fortsetter Genk-toppen.

Belgiske medier har for lengst startet spekulasjonene om at Thorstvedt raskt kan bli å se i en større liga. Rogalendingens nåværende avtale med klubben utløper sommeren 2023.

Ifølge nettstedet Transfermarkt skal den norske landslagsprofilen nå ha en verdi på rundt 6 millioner euro, tilsvarende drøye 60 millioner norske kroner.

22-åringen står med fire mål og én målgivende pasning på 22 kamper for Genk denne sesongen. Han har også blitt en viktig brikke på det norske landslaget.

Publisert:
  1. Kristian Thorstvedt

Mest lest akkurat nå

  1. På papiret var alt i orden. Bak hyttefasaden skjulte det seg underbetaling, falske timelister og livsfarlige arbeidsforhold

  2. Slåsskamp inne i togvogn

  3. Smittevernoverlege: – Kan bli en fin vår og sommer, men ny bølge til høsten

  4. Staten kan ikke betale for alt

  5. Borgli testet banesykling: - Hjelmen knuste momentant

  6. – Frustrert Biden har kollidert med virkeligheten