Harry Kane bekrefter at han blir i Tottenham

Til tross for store overgangsspekulasjoner denne sommeren, bekrefter Tottenham-profil Harry Kane at han blir i Nord-London-klubben på nåværende tidspunkt.

FORBLIR TOTTENHAM-SPILLER: Harry Kane har bøttet inn mål for Tottenham en rekke sesonger og forplikter seg til å gjøre det samme ytterligere én sesong til.
 • Jens Friberg, VG
Publisert: Publisert:

– Det var utrolig å se mottakelsen jeg fikk fra Spurs-fansen på søndag og lese støttemeldingen jeg har fått de siste ukene, skriver Kane på sin Twitter-profil.

Han ble byttet inn mot slutten av 1-0-seieren mot Wolverhampton, til stor applaus fra hjemmefansen. Torsdag skal Tottenham møte Paços de Ferreira i den VG-sendte Conference League-kampen.

– Jeg blir i Tottenham denne sommeren og kommer til å være hundre prosent fokusert på å hjelpe laget i jakten på suksess, skriver England-spissen videre – på dagen ti år etter han fikk førstelagsdebuten for Tottenham mot Hearts i Europa League-kvalifiseringen.

Tidlig i august kom meldingene om at Kane angivelig uteble fra trening, samtidig som flere medier meldte at Manchester City hadde lagt ut et gigantbud på 28-åringen. Sky Sports meldte at Pep Guardiola var villig til å legge om lag en milliard norske kroner for England-spissens tjenester – et bud som ble avslått, og angivelig førte til den låste situasjonen.

– Fantastiske nyheter, fantastiske nyheter for os alle. Siden han kom tilbake har han jobbet hardt og det er det vi verdsetter, sier Spurs-manager Nuno Esperito Santo ifølge ESPN-journalist James Oiley.

Senere fortalte han om hetsen han har opplevd som følge av rapportene, og understreket på det sterkeste at han ikke har skulket sesongoppkjøringen.

«Jeg blir trist av å lese noen av kommentarene som stiller spørsmål ved profesjonaliteten min. Jeg ville aldri gjort noe for å sette forholdet mitt til klubben og fansen i spill», skrev han på Twitter 6. august.

Flere mente imidlertid at den rapporterte treningsnekten var et tegn på arroganse, ettersom han signerte en seksårskontrakt i 2018.

Publisert:
 1. Premier League
 2. Harry Kane

Premier League

SVUTMP
1Chelsea86111631319
2Liverpool85302261618
3Manchester City85211631317
4Brighton & Hove Albion843185315
5Tottenham Hotspur8503912-315
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Sandnes-mann tiltalt for ulov­lig handel med 2,4 tonn konge­krabber

 2. Sandnes-kvinne får million­erstatning etter feil­behandling på SUS

 3. Den tidligere fotball­proffen kjører ti timer for å se datteren spille for Sand­viken

 4. Se hvor mye det har snødd i Sirdal

 5. Meteorologen med oppløftende beskjed før gjen­åpnings­festen i Sandnes

 6. – Alec Baldwins skyte­ulykke kunne ikke skjedd på et europeisk film­sett