Giggs flørter med Everton og Leicester

Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs legger ikke skjul på at han er interessert i å ta over som manager for Everton eller Leicester.

Manchester United-legenden Ryan Giggs, her fra en Michael Carricks testimonial-kamp, innrømmer at han gjerne ville vært manager i Leicester eller Everton.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Ronald Koeman (Everton), Craig Shakespeare (Leicester) og Frank de Boer (Crystal Palace) har alle mistet jobben så langt i Premier League-sesongen. Mens sistnevnte klubb ansatte Roy Hodgson, leter Everton og Leicester etter langvarige managerløsninger.

Nå har United-legenden Giggs meldt sin interesse.

– For meg er dette klubber som interesserer meg, sier han, ifølge Sky Sports, før han legger til:

– Men det er sikkert mange trenere der ute som er interessert i de rollene.

Åpen for klubber på flere nivåer

Giggs vant 13 ligatitler som United-spiller og hadde sjefsansvaret for Manchester-laget i fire kamper etter at klubben kvittet seg med David Moyes i 2014. 43-åringen var siden assistent under Louis van Gaal, men valgte å takke nei til en mindre rolle under nåværende manager José Mourinho.

– Jeg har hele tiden sagt at jeg er åpen for klubber som deler ambisjonene jeg selv har. Jeg ønsker å forbedre klubber og spillere. Det er klubber i Premier League som ville passet bra for meg, men de klubbene finnes også i Championship og League One. Det handler mer om filosofien enn posisjonen klubben befinner seg i, sier Giggs.

Publisert: