Nyland med frekk dobbeltredning, men klarte ikke forhindre straffescoring

Ørjan Nyland var på vei til å endelig holde nullen for Aston Villa i engelsk mesterskapsserie, men Reading sikret 1-1 fra straffemerket på overtid lørdag.

Ørjan Nyland har ikke klart å holde nullen for Aston Villa etter overgangen i sommer.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Ørjan Nyland har måttet tåle kritikk i lokalavisene etter en lite imponerende start på det nye keeperlivet i Aston Villa.

Etter fire kamper hadde ikke Villa holdt nullen en eneste gang. Nyland hadde spilt de tre siste før lørdagens oppgjør og hadde sluppet inn fem mål.

Les også

Nyland får knallhard kritikk i England

Mot Reading var Nyland utrolig nær å holde buret rent for første gang i ny klubb. Ahmed Elmohamady så ut til å bli kampens eneste målscorer, men Sam Baldock gjorde ingen feil da han på overtid fikk sjansen fra straffemerket.

Nyland klarte ikke stoppe straffesparket, men hadde en fantastisk dobbeltredning på tampen, skriver Birmingham Mail. Nyland slo først en avslutning fra Baldock i tverrliggeren, før han kastet seg opp og fram og nektet Yakou Méïte på returen.

Les også

Ørjan Nyland klar for Aston Villa

Aston Villa er nummer fire på tabellen, fire poeng bak Leeds og Middlesbrough som står uten tap. For Leeds fortsatte Marcelo Bielsa-effekten med 3-0-seier mot Norwich lørdag. Alexander Tettey var ikke i troppen til Norwich i ydmykelsen.

Hull, med kaptein Markus Henriksen, er i trøbbel etter tap mot Stoke. James McClean og et selvmål av Jordy de Wijs sikret 2-0-seier for Stoke før det var spilt 60 minutter. Hulls Evandro gjorde en snuoperasjons tilnærmet umulig da han fikk sitt andre gule kort like etter scoring nummer to.

Norsk-kosovaren Bersant Celina har høstet skryt i Swansea, men kunne ikke forhindre 0-1-tap hjemme mot Bristol City lørdag. Den tidligere Manchester City-spilleren spilte hele kampen for Swansea.

Publisert:
 1. Ørjan Håskjold Nyland
 2. Aston Villa
 3. Premier League

Premier League

SVUTMP
1Chelsea1410313362733
2Manchester City1410222982132
3Liverpool1494143123131
4West Ham United147342517824
5Arsenal137241517-223
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Økonomer: Vinteren blir trolig rådyr – du bør stramme inn nå

 2. Det går ikkje så bra med Knut (42) på Mallorca

 3. Helseministeren: – At Nord-Jæren nå innfører munnbindpåbud viser at de tar situasjonen på alvor. Et eksempel til etterfølgelse

 4. Ned i vekt? Bli kvitt magefett? Her er årets mest populære kostholdsråd.

 5. 106 nye er smittet i Stavanger

 6. Disse korona­reglene gjelder nå