Klopp om Liverpool-fansens sinne: - Vi må finne en løsning

— Vi ønsker ikke at fansen skal forlate stadion før kampen er ferdig, sier Liverpools manager.

Liverpool-fansen markerte at de er lei av de stadig økende billettprisene. Nye aksjoner er varslet.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Etter 77 minutter i lørdagens hjemmekamp mot Sunderland reiste 10.000 tilskuere seg og forlot Anfield, som en protest mot de stadig økende billettprisene i Liverpool og i engelsk fotball generelt.

Neste sesong skal billettprisen på nye Main Stand økes fra 59 pund (742 kroner) til 77 pund (1002 kroner). Sesongkort på Main Stand øker i pris fra 869 pund (11.306 kroner) til 1029 pund (13.387 kroner).

— Skuffende å høre

Jürgen Klopp liker dårlig at fansen ikke blir værende til kampen er ferdig. Han håper på en løsning.

Jürgen Klopp ble operert for blindtarmsbetennelse mens laget hans spilte 2-2 mot Sunderland etter å ha sluppet inn to mål mot slutten. Mandag var tyskeren tilbake på treningsfeltet, og han skal etter planen lede laget mot West Ham på Upton Park tirsdag når det er omkamp i FA-cupens fjerde runde.— Det er vanskelig for meg å si for mye om dette. Det jeg vet er at hele klubben har en stor interesse av å finne en løsning på dette. Vi ønsker ikke at folk skal forlate stadion før kampen er ferdig. Det er alt jeg kan si. Men det var selvsagt skuffende å høre om det som hadde skjedd, sier Klopp ifølge The Guardian.

Det er annonsert nye publikumsprotester i de to neste hjemmekampene mot Manchester City og Chelsea.

Gamle helter støtter fansen

Liverpools klubbdirektør Ian Ayre skulle etter planen svare på spørsmål fra fansen på Liverpools TV-kanal mandag kveld, men denne seansen ble avlyst tidligere på dagen.

Flere gamle Liverpool-favoritter går ut med støtte til fansen, som anklager Liverpool-ledelsen for grådighet. «Nok er nok» , er budskapet fra fansen.

— Liverpool-fansen har all rett til å protestere. De har alltid stått opp for det de tror på. LFC ville ikke vært det samme uten dem, twitret tidligere Liverpool-manager Roy Evans.

Tidligere angriper John Aldridge er enig.

— Jeg kan forstå at fansen forlot stadion! Scouserne vet hvordan de skal lage en skikkelig markering. Bare så synd at det sammenfalt med et elendig resultat, sier Aldridge og tenker på Sunderlands to sene mål.

Liverpool-ledelsen og eierne i Fenway Sports Group diskuterer nå om de skal foreta seg noe. De vet at det blir utsolgt på Anfield nesten uavhengig av hva billettprisen er.

Publisert: