Sandnes tapte: - De hadde en bamse i mål!

Det var ordene til en skuffet Lars Sigve Hammer etter kampslutt. Et offensivt og respektløst lag fra Rogaland gikk inn med alt de på bortebane mot Halden, men det holdt dessverre ikke.

SKUFFET: Selv om Sandnes ga alt i kampen endte det med et surt femmålstap for de blåkledde. Nå venter formsterke Bækkelaget i neste kamp andre søndag i advent.
  • Anders Boine Verstad
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Halden Topphåndball 28–23 Sandnes

Hjemmelaget tok ledelsen helt fra start og trygget den inn til sluttsignalet. Sandnes-guttene klarte rett og slett ikke å stille inn kastehånden på mål, og ble dermed offer for flere bom.

En av de som slakter seg selv i dagens kamp var Sandnes-spiller Lars Sigve Hamre. Han bommet på syv av åtte muligheter, men trekker samtidig frem at Halden hadde en god keeper som sørget for at de ikke kunne score flere mål.

– Min egen prestasjon kan oppsummeres som rævva, det er ikke noe å skryte over. De har derimot en god keeper som er svær som en bamse, sier Hamre.

Les også

Nærbø nærmer seg opprykk til eliteserien

– Ikke direkte overkjøring

Til tross for slakt av egen prestasjon gir han fortsatt skryt til noen av lagkameratene sine. I nok en kamp klarte blant annet Andre Ellertsen å bli toppscorer for blådraktene.

– Vi blir ikke direkte overkjørt i dag. Det er enkeltpersoner ute på banen som leverer godt. Motstanderen utnytter seg av de feilene vi gjør og vi gjør dessverre mange tekniske feil, sier Hamre til Aftenbladet etter kampen.

Trener for Sandnes, Dalibor Sedjak, gir også honnør til Haldens keeper. Til slutt sier han at det kun er få snakk om små detaljer som kunne gjøre at Sandnes kunne hamle opp med Halden.

– Kampen vakler litt og vi får litt for stor respekt spesielt for målvakten. Det er marginer som gjør at de vi ikke kommer inn i kampen igjen.

Lå under fra start til mål

I startminuttene gikk haldenserne hard ut fra startblokkene. Flere ganger stormet de i angrep og fikk banket inn en tremålsledelse etter syv minutter.

Frem til dommeren blåste av den første omgangen sløste Sandnes bort flere sjanser som kunne resultert i mål.

Etter midthvilen knallet de tilreisende til fra start. En periode var Sandnes-guttene kun tre mål bak Halden. Etter en timeout fra hjemmelaget rykket de derimot i fra igjen, og Sandnes ble halsende etter. Dermed var tapet et faktum, og Sandnes må reise hjem med null poeng i bagasjen.

Publisert:
  1. Håndball

Mest lest akkurat nå

  1. Sandnes-ordfører: – Tror helseministeren har misforstått noe

  2. Nå kan alt skje i Stavanger!

  3. Ekteparet vil at den nye butikken på Madla skal vekke gode barndomsminner

  4. Trente med Viking – nå jakter han på opprykk

  5. 61 flypassasjerer fra Sør-Afrika testet positivt

  6. Skrinlegger «Mongoland 2»: - Den viktigste personen i filmen finnes ikke lenger