Nordmenn er flaue. Cecilia Brækhus oppsummerer Tyskland-fadesen slik.

Da målene rant inn, begynte de humoristiske meldingene å strømme til i sosiale medier.

Rune Jarstein fikk en hektisk førsteomgang. Her fortviler keeperen etter å ha sluppet inn mål mot Tyskland.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Tyskland - Norge 6–0

Etter 2–0-seieren over Aserbajdsjan, var det norske herrelandslaget sterke i troen før kveldens VM-kvalifiseringskamp mot Tyskland.

Den troen ble raskt knust. Etter 21 minutter ledet Tyskland 3–0 – etter scoringer fra Mesut Özil, Julian Draxler og Timo Werner.

– Dette er fælt, sa TVNorge-kommentator Kenneth Fredheim.

Les også

Lagkamerat raser mot TV 2 etter Northug-kritikk: – Det er det absolutte lavmål

Fredheims makker, landslagslegenden Kjetil Rekdal, var tydelig skuffet. Etter 3–0-målet mente han at tyskerne kunne ledet med enda flere mål.

– Jeg hadde aldri trodd at vi skulle ligge under 3–0 etter 20 minutter, og at det skulle se ut som første runde i cupen. Dette er som at et eliteserielag møter et lag fra fjerde divisjon, sier Rekdal.

Han var riktignok også opptatt av å berømme det tyske spillet. Til pause står det 4–0 til Tyskland. I den andre omgangen gjorde tyskerne ydmykelsen komplett, da de økte til både 5–0 og 6–0.

Cecilia Brækhus forsøkte å oppsummere den norske innsatsen etter 20 minutter. Boksestjernen har bodd mange år i Tyskland. Slik reagerte hun på stillingen 3–0:

Hun var ikke den eneste som uttrykte sin mening om den norske innsatsen i sosiale medier. Det flommet over av både humoristiske og mer seriøse betraktninger av oppgjøret:

Publisert: