Celtic-stjerne friskmeldes til RBK-kampen

De skotske mesterne måtte klare seg uten spiss mot Rosenborg på Celtic Park, men til returoppgjøret ser det bedre ut for manager Brendan Rodgers.

KLAR: Leigh Griffiths skal være klar til å spille mot Rosenborg.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

TRONDHEIM: På Celtic Park for en uke siden måtte Celtic-manager Brendan Rodgers sende utpå en midtbanespiller som midtspiss mot Rosenborg.

Kampen endte 0–0 da hverken spissvikar, 24 år gamle Tomas Rogic, eller RBKs Yann-Erik de Lanlay maktet å få ballen bak henholdsvis André Hansen og Craig Gordon.

Les også

Reginiussen kan rekke Celtic-kampen

Men nå ser laguttaket noe enklere ut for den tidligere Liverpool-manageren. Leigh Griffiths er nemlig med til Trondheim.

– Leigh er tilgjengelig. Det er ikke noe problem for å ham å spille kampen. Spillerne som mistet forrige kamp har presset seg hardt til å bli klare i tide og jeg er glad for å ha dem tilgjengelige, sier Rodgers.

Den skotske landslagsspilleren deltok på «The Hoops’» trening før han dro med laget til Norge.

Griffiths har slitt med en leggskade, men kunne uansett ikke ha spilt den første kvalifiseringskampen mot Rosenborg.

Les også

Rosenborg-treneren bekrefter at Bakenga står fritt til å forlate klubben

Da måtte Celtics nummer ni sone karantene i én kamp etter å ha hengt et Celtic-skjerf i nettmaskene etter Linfield-kampen runden før.

Den friskmeldte spilleren scoret 12 mål og åtte målgivende på 23 kamper i ligaen for Celtic i fjor. I kvalifiseringsrundene ble det fem nettkjenninger for angrepsspilleren.

Legg oss gjerne til på snapchat.
Publisert: