Tafatte Levanger ble knust i hovedstaden

Nordtrønderne lignet ikke på seg selv da de tapte grovt mot KFUM.

Publisert: Publisert:

STYGT TAP: Her depper Levanger-spillerne etter tapet hjemme mot Ranheim 16. mai. Foto: Leif Arne Holme

  • Adrian A. Aagesen
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Det tok bare ti minutter før ballen lå i nettmaskene i hovedstaden. Et forsøk på innlegg fra Stian Sortevik hos hjemmelaget, trillet sakte men sikkert mot lengste hjørne. Rikard Nilsson virket mer opptatt av å få bort mannen enn ballen og kulen trillet i mål. Hadde Nilsson fokusert mer på ballen, ville han mest sannsynlig avverget scoringen. Sortevik fikk kreditert målet.

Seks minutter senere lå ballen nok en gang i målet bak Ola Rygg. Denne gangen var det Christoffer Dahl som scoret. KFUM fikk et frispark på rundt tjue meter. Skuddet ble blokkert, men Dahl fikk returen og banket til – 2-0 var et faktum før det var spilt tjue minutter.

Les også

Fantastisk keeper reddet RBK i Haugesund

Les også

Tre strake seire for Ranheim

Keepertabbe

Levanger greide bare å skape noen halvsjanser i den første omgangen i hovedstaden. Hjemmelaget var farligst og mest frempå og kunne ledet 3-0 til hvilen. Magnus Powells menn har ikke lignet på seg selv og lå under til 2-0 til pause.

Like etter hvilen begynte Ola Rygg å drible i egen femmeter. En dårlig touch og finte var altfor lett for Robin Rasch å lese. Sistnevnte satte bare frem foten og ballen, den havnet i mål for tredje gang på søndagskvelden i Oslo.

Rygg gjorde det samme ved to anledninger i den første omgangen – og slapp unna. Alle gode ting var ikke tre for Levangers sisteskanse denne kvelden.

Svakt bortelag

Like etter timen var spilt fikk Christoffer Dahl sitt andre gule kort for dagen og hjemmelaget måtte spille en halvtime med én mann mindre.

Med kvarteret igjen, spratt ballen i KFUMs favør. Et innlegg fra høyresiden havner i boksen. Etter litt klabb og babb, fikk Ciise Aden Abshir tuppet ballen bak Ola Rygg og om kampen ikke var kjørt før dette, var den i alle fall det etter 75. spilte minutter. Hjemmelaget scoret altså sin fjerde scoring med én mann mindre på banen. Levanger produserte ingen målsjanser og virket helt tomme mot KFUM.

Minuttet før slutt kontret hjemmelaget inn den siste scoringen for kvelden. Stian Pettersen fikk ballen fra 45 grader og banket den inn i nærmeste hjørne. Før kampen hadde hjemmelaget scoret seks mål i hele sesongen og scoret altså fem mot Levanger.

Det var det siste som skjedde i kampen og Levanger måtte reise hjem med hele fem baklengsmål.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. To nye tilfeller av koronasmitte i Sandnes

  2. Stavanger-kvinne blir tidenes yngste deltakar i «Mesternes mester»

  3. Nordmenn på reise fikk karantene-sms

  4. To til sykehus etter at Secret Service skjøt mann utenfor Det hvite hus

  5. 80 syklister og elsparkesyklister bøtelagt i Oslo

  6. Farsund-ordfører ber innbyggerne unngå Oslo-tur

  1. Fotball 1. div
  2. KFUM Oslo
  3. Levanger FK