Sebastian (19) kjempet seg inn i KSK-styret

Etter et benkeforslag ble Sebastian H. Henriksen (19) valgt inn som ny nestleder i Kvaløya Sportsklubb.

NY NESTLEDER: Dette bildet ble tatt da Sebastian H. Henriksen opprettet et idrettsfond for økonomisk vanskeligstilte på Kvaløya. Til venstre er: Anne Berit Figenschau, Veronika Løveng-Hansen i KSK-styret, daglig leder for KSK, Leif Arne Martinsen, og inkluderingsansvarlig i Tromsø idrettsråd, Britt Leandersen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Den store bydelsklubben som har rundt 700 medlemmer, hadde årsmøte torsdag kveld. Sebastian H. Henriksen var ikke foreslått som nestleder av valgkomiteen, men et benkeforslag banet vei for 19-åringen.

Ildsjel

Henriksen ble «overrasket og svært ydmyk over den tilliten han har fått og ser fram til å ta fatt på vervet» som nestleder i Kvaløya Sportsklubb (KSK).

– Dagens styreleder Pål Wilhelmsen har stor faglig tyngde på det økonomiske og erfaringen jeg mangler. Derfor ser jeg fram til å samarbeide med han. Selv kjenner jeg jo klubben svært godt, sier Henriksen.

19-åringen har siden han var fem år vært innom barnetrim, svømming, fotball, vært styremedlem i klubben og ble i 2016 kåret til Troms’ ildsjel for sin innsats i klubben.

– Skal på turné

– Det begynner å bli en stund siden jeg var aktiv utøver i klubben så nå skal jeg ut på turné for å treffe trenere, lagleder og spillere. Kvaløya Sportsklubb har de siste årene vært i stor utvikling og jeg ser fram til å gjøre mitt for å bidra til klubbens videre utvikling, sier Henriksen.

Det ble også gjort andre rokeringer på valgkomiteens innstilling. Her er det nye styret i KSK: Pål Wilhelmsen (styreleder), Sebastian H. Henriksen (nestleder), Jens Ole Thyholdt (styremedlem), Mariel Lavoll (styremedlem), Fred Hugo Øisund (styremedlem), Magnus Johannessen (styremedlem), Veronika Løveng-Hansen (styremedlem), Martine Lilleby (styremedlem) og Robert Engnes (styremedlem)

Publisert: