Roma snublet igjen - ni poeng bak Juventus

Roma tapte terreng og er ni poeng bak serieleder Juventus. Hovedstadslaget klarte kun 1-1 borte mot Verona søndag.

Roma og kaptein Francesco Totti tapte viktige poeng i toppen av Serie A.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Roma har hatt en mager poengfangst i Serie A i 2015. De har ennå ikke tapt, men seks av åtte kamper dette året har endt med et uavgjortresultat. Etter en svak 0-0-kamp mot kriserammede Parma forrige runde, måtte de reise seg borte mot Verona om de skulle holde følge med Juventus.

I Verona begynte det hele bra. Klubblegenden Francesco Totti sendte gjestene i ledelsen etter 26 minutter. Tolv minutter senere var Romas Seydou Keita uheldig og scoret selvmål.

I annen omgang var både Verona og Roma farlig frampå, men ingen klarte å putte flere baller i nettet.

Milan vant

Milan var store favoritter foran møtet med 19.-plasserte Cesena, som overrasket alle med å spille 2-2 mot Juventus forrige runde. Mot Milano-klubben kom bunnlaget ned på jorda igjen.

Giampaolo Pazzini feiret på sin vanlige måte.

Giacomo Bonaventura sendte vertene i føringen etter 22 minutter. Milan beholdt ledelsen de neste 72 minuttene. På overtid økte Giampaolo Pazzini på straffespark og sikret 2-0-seier.Fiorentina var ubeseiret på seks kamper foran oppgjøret hjemme mot Torino søndag. Firenze-klubben forlenget rekken til sju i et oppgjør som så ut til å ende målløst før mye skjedde de siste minuttene.

Etter 85 minutter holdt Alberto Gilardino bra på ballen i Torinos 16-meter før han spilte ballen til Mohamed Salah. Lånesoldaten fra Chelsea fikk tuppet ballen i mål og så ut til å bli matchvinner, men Torino svarte vertene. Like etterpå utlignet Giuseppe Vives og fastsatte sluttresultatet til 1-1. Fiorentina befinner seg på 5.-plass i Serie A, men ville med seier ha beholdt 4.-plassen. Lazio klatret med sin seier forbi.

Lazio sikret sen seier

Lazio fikk en dårlig start hjemme mot Palermo. Paulo Dybala sendte bortelaget i ledelsen etter 26 minutter, men Stefano Mauri sørget for balanse i regnskapet bare minutter senere. Med tolv minutter igjen på kampuret falt avgjørelsen. Antonio Candreva ble matchvinner for Lazio med sin 2-1-scoring.

Empoli og Chievo kjemper på nedre halvdel av tabellen i den italienske eliteserien. Begge klubbene sto med 24 poeng før kampen og spilte om viktige tre poeng.

På hjemmebane stakk Empoli rimelig enkelt av med full pott. Daniele Rugani sørget for 1-0-ledelse til pause. Massimo Maccarone ga vertene en drømmestart på annen omgang da han scoret før det var gått ett minutt. I det 67. minutt fastsatte han sluttresultatet til 3-0. (©NTB)

Publisert: