TIL avslo bud fra nederlandsk klubb

FC Twentes første framstøt for å sikre seg Aron Sigurdarson (23), er blitt avslått av TIL.

BUD: TIL har avslått FC Twentes første bud på Aron Sigurdarson.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Som iTromsø avslørte på tirsdag var TIL og den nederlandske storklubben FC Twente i møter etter Molde-kampen om en mulig overgang for Aron Sigurdarson i sommer.

Nå har klubben kommet med et bud, som TIL har avslått.

Budet skal etter det iTromsø ha vært langt fra det man kan tenke seg for spilleren, som er et beløp i millionklassen.

Les også

TIL i samtaler om overgang for Sigurdarson – venter bud fra Nederland

– Jeg hadde et møte med Twente etter kampen i tillegg til de islandske agentene til Aron. De signaliserte en interesse for Aron og vi tok med oss det, men det har ikke skjedd noe i forhold til det. Aron er her og det er bildet, sa sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen til iTromsø på tirsdag.

Etter det iTromsø kjenner til er det forventet at det vil kommet et nytt bud fra FC Twente, men den nederlandske klubben må opp et betydelig beløp om de skal lykkes i å hente Sigurdarson allerede i sommer.

– Aron er klar

Spilleren agent, Magnus Magnusson, mener Sigurdarson er klar for å ta det neste steget.

– Men klubbene må bli enige, vi får se om de kommer med et nytt bud som TIL kan leve med. Jeg mener det hadde vært flott for Aron å spille i den nederlandske serien med tanke på sin videre karriere på det islandske landslaget. Han er klar til å ta det neste steget i en bedre liga, og den sterke interessen fra Twente beviser igjen hvor riktig valg det var av Aron å komme til Tromsø, så får vi se om det blir en overgang nå eller senere, sier Magnusson.

– Håper på nytt bud

Aron Sigurdarson håper Twente kommer på banen igjen.

– Det er bra at de prøvde å få meg, men Tromsø må gjøre en jobb og forsøke å få så mye de kan for meg, så forhåpentligvis kommer det et nytt bud og klubbene kan finne ut av det, sier Aron Sigurdarson til iTromsø.

Han er veldig klar på at han ønsker seg til Nederland allerede i sommer.

– Jeg vet ikke hvor mye budet var på eller hva Tromsø vil ha for meg. Jeg vet ikke hvordan dette fungerer, men forhåpentligvis kan de komme til enighet. Nederland passer meg bra. For to år siden da jeg gjorde et intervju med Fjölnir, min gamle klubb, sa jeg at jeg skulle dra til Nederland. Det har alltid vært en ambisjon for meg, så det var veldig artig da agenten min ringte meg og snakket om Twente. Det er en spennende liga, men så klart det er andre ligaer som jeg vil dra til. Jeg vil bare forbedre karrieren min og dra til større ligaer, sier Sigurdarson.

På sikt synes han La Liga vil være en perfekt destinasjon.

– Jeg må ta mellomsteg først. Å dra fra Nederland til La Liga er bedre enn å dra herfra til La Liga, sier 23-åringen.

Som nå fokuserer på TIL inntil det skjer noe mer.

– Jeg må bare fokusere på kampen på søndag. Hvis en overgang går gjennom, fantastisk, men jeg må bare spille bra for Tromsø mens jeg er her, smiler islendingen.

Publisert: