Hareide og Solbakken kjemper om gjev pris i Danmark

Åge Hareide kan bli Årets trener i Danmark for andre år på rad. Den danske landslagssjefen er nominert sammen med blant andre København-trener Ståle Solbakken.

Åge Hareide og Ståle Solbakken er begge nominert til prisen som årets trener.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

De to nordmennene er nominert til prisen Årets trener 2019 sammen med Christian Nielsen (Lyngby) og David Nielsen (AGF), skriver Det danske fotballforbundet (DBU) på sine nettsider tirsdag.

Hareide, som også vant prisen i fjor, er nominert gjennom det danske landslagets fremragende prestasjoner, blant annet ved å kvalifisere seg til EM 2020 i gruppe med blant andre Irland og Sveits.

«Og å spille tre og et halvt år uten å tape taler for seg selv», skriver DBU.

Ståle Solbakken har vunnet prisen tre ganger tidligere (2007, 2011 og 2016). FC København-treneren er nominert igjen etter at han nok en gang førte den danske hovedstadsklubben til seriegull.

DBU trekker også frem at han har videreutviklet danske spillere som Jonas Wind og Robert Skov, og at han med en skadeplaget tropp kvalifiserte laget til Europaligaen i 2020.

Hvem som til slutt stikker av med prisen får vi ikke vite før lørdag 29. februar. Gjennom hele den uken vil det danske fotballforbundet uken gjennom hylle klubber og personer i dansk fotball for innsatsen i året som gikk – før vinnerne av enkelte priser avsløres på en tilstelning 29. februar.

Publisert:
  1. Ståle Solbakken
  2. Åge Hareide

Mest lest akkurat nå

  1. Dette svarer Veton Berisha om Molde-flørten

  2. Emilie fikk plutselig ni millioner på konto. Med hilsen Jehovas vitner på Randaberg

  3. Da Joakim traff Inger Marie, ble han bonde på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu

  4. Omikron vil neppe smitte alle. Men en eller annen variant, vil nesten alle bli smittet av

  5. Den flotte gården er som hentet ut fra et norsk folkeeventyr

  6. Janne Follesø (49) endret livsstil og gikk ned 30 kilo i 2021. Her er syv råd for varig vektnedgang, ifølge professor.