Kowalczyk la seg flat: Sorry, Sverige!

Polakken tok med seg Charlotte Kalla i fallet.

Justyna Kowalczyk følte hun måtte beklage til Charlotte Kalla.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

OBERSTDORF: Tour de Ski har vært «Tour de uflaks» for Sverige. I dag ble to svenske jenter sendt i bakken av Justyna Kowalczyk. Nå er Charlotte Kalla lei av alle uhellene.

Les også

Her går det galt for Kalla og Sverige - igjen!

Det vil seg ikke for svenskene i Tour de Ski. De har hatt svake resultater og vært forfulgt av uhell.

Tirsdag gikk tre svenske jenter overende under den klassiske sprinten. Og under onsdagens fellesstart i Oberstdorf rev Justyna Kowalczyk med seg Charlotte Kalla og Stina Nilsson i en utforbakke.

Kowalczyk klarte ikke å holde seg på beina. Bak henne kom Kalla og Nilsson som ikke hadde en sjanse til å holde seg oppreist.

— Jeg er veldig lei meg på deres vegne. Charlotte kjempet om en bra plassering i sammendraget, sa en frossen Kowalczyk til svenske medier før hun ilte ut av intervjusonen.

Les også

Weng var sårbar og irritert - så kom revansjen!

Forfulgt av uhell

Kalla og Nilsson bekreftet at den polske stjernen ba om unnskyldning.

— Det er nok uhell nå , sa Kalla.

— Det er irriterende at det skulle ende på denne måten. Men jeg hadde ikke sjanse til å holde meg på beina. Kowalczyk har bedt om unnskyldning. Hun gjorde det jo ikke med vilje, det var jo ikke meningen å dra med seg flere i fallet.

Kalla var en av favorittene til pallplassering sammenlagt i Tour de Ski. Men alt har gått galt, og nå ligger den svenske yndlingen på femteplass i sammendraget, over fem minutter opp til ledende Ingvild Flugstad Østberg. Opp til Heidi Weng på tredjeplass er det over to og et halvt minutt.

— Det er helt tomt nå. Det er lite glede å finne. Jeg er ikke en gang interessert i å se hvordan jeg ligger an i sammendraget, sukket Kalla.

Hør den siste episoden av Aftenpodden Sport her:

Publisert: