Travtips: Sjekk vår frekke Forus-banker

Fyldige tips til kveldens V65-løp her.

Publisert: Publisert:

Einar Nedrebø kjører vår Forus-banker tirsdag kveld. Foto: Rune Eikeland

V65-1: Legg merke til at kveldens løp begynner tidligere enn vanlig, første start er 1805 - da med V4-spill på menyen. Det første V65-løpet begynner 1850, der klinker vi til med banker på direkten. 2 Spenda Muscle er i kjempeform, noe hesten beviste både sist og tredje sist. Vi tror ikke Tom Erga velger å svare opp teten med Benoit va Bene fra sitt innerspor, hesten har vist at den er best i rygg over full distanse. Det betyr at Einar Nedrebø kan trykke til fra start og overta teten tidig. Da tror vi hesten vinner. Spenda Muscle tapte for 12 The Trooper sist, men sporene sørger for at det er klar fordel vår banker denne gangen. 3 Goldstile ville vært et naturlig kryss i et slikt løp, men 3-åringen har ikke vært i orden og galoppert seg bort de to siste løpene. Sist hoppet den fra start, i Bergen gangen før i feltet etter 800 meter. Uten galopp blir femtehesten fra kriteriet farlig.

Tips: 2 Spenda Muscle - 12 The Trooper - 4 Cox Pomona Grim - Outs: 3 Goldstile

Les også

Travsjefen enig om sluttpakke: - Det ble for slitsomt

V65-2: 5 Bernardo Halbak har virkelig funnet formen og et nytt gir hos Morten Haugland. Sist i Bergen angrep Pål Buer fra tredje utvendig på siste langside, etter en solid avslutning rakk vallaken fram til seier. Står fint inne både spor- og grunnlagsmessig her. Samtidig vinner vi et par luringer i feltet som kan vinne med klaff. 1 Lady Toy Star har vist framgang i begge startene etter pause, fra førstesporet kan alt bli perfekt med smygreise og åpning. 7 Neverending L. er også i meget god form. Sporet er litt langt ute, men hesten går til mål. 4 VPs Victory er spennende. Sist hesten sto i fjerdespor bak bilen på Forus, ble det tet og lederrygg på Paddington Face etter 500 meter. Fikk åpning, men holdt bare farten til tredje da. Kanskje vil Kringeland Eriksen sitte foran i kveld, hesten har slått til med noen pangløp med det utgangspunktet før.

Tips: 5 Bernardo Halbak - 7 Neverending L. - 4 VPs Victory - Outs: 1 Lady Toy Star

V65-3: Et sportrapp-løp hvor de beste hestene dermed har havnet i de dårligste sporene. 7 Sima Håkon og 8 Holene Faks kommer begge til å være med langt framme her uten galopp. Det samme gjelder 10 Verdals Svarten, 11 Vestpol Il og 12 Timona ØK. Alle de fem hestene er i grei form og skal være såpass bedre enn konkurrentene at det skal holde med disse på bongen. Vi har størst tro på 11 Vestpol Il som har vist kraftig forbedring i sine to siste starter etter lang pause. Sist møtte han hester som Dag Julius og El Viktor, langt lettere motstand her.

Tips: 11 Vestpol Il - 8 Holene Faks - 7 Sima Håkon - Outs: 12 Timona ØK

Les også

Stevner Forus Trav for retten etter oppsigelse

V65-4: 1 Dag Julius slo selveste El Viktor sist etter et perfekt løp og nydelig styring av Geir Gudmestad. Her ligger det an til tet hele veien for Dag Julius. Forsvarer seg godt der og kan nok trave 28-tallet. Vi finner to hester som kan slå vår favoritt, det er 14 Årsvoll Prinsen og 11 Lesja Titan. Førstnevnte er i storform og møter langt lettere motstand. Lesja Titan er kapabel, blir spennende å se hva Eirik Høitomt kan gjøre med hesten Kåre Refsland har hatt i trening en stund. 9 Valle Indianna hadde vi som "neste gang-hest" etter nest siste start, ledet til kort før mål i Bergen sist. Nå er det verre. Vi dropper også 2 Njølstad Jela som står med tre strake seirer. Møter langt hardere motstand nå og har virkelig hatt klaff med løpsopplegget i seiersløpene.

Tips: 1 Dag Julius - 14 Årsvoll Prinsen - 9 Valle Indianna - Outs: 11 Lesja Titan

V65-5: Normalt skal 7 Ridolini Park ta seg av dette løpet, men innsatsen sist bekymret. Ble fjerde etter utvendig reise for Jet Bug, men mistet gnisten for tidlig. Sporet er heller ikke det letteste. 1 Fight On Line er ingen kastekjepp, fra førstesporet blir det spennende å se om offensive og dyktige Einar Nedrebø velger å sitte foran. Hesten er i form til å prøve det. 3 Perfect Toll får også plass på bongen - selv om det er full distanse. Vi tar også med superdype 9 Selmas Classic - et langskudd som faktisk er i bedre form enn raden og står spennende til for smyg.

Tips: 7 Ridolini Park - 1 Fight On Line - 9 Selmas Classic - Outs: 3 Perfect Toll

V65-6: Her har Gudmestad-hestene 3 Solør Svarten og 8 BB Terje T. en fin sjanse, men det finnes spesielt to utfordrere vi vil ha med på bongen. Solør Svarten sikter inn teten, men tung bane og full distanse kan bli tungt de siste 100 meterne. BB Terje T. var meget bra sist som toer bak Ask Eld i V75-løpet. 1 Sordo klarer neppe å beholde innersporet, men fra lederrygg kan det gå med åpning til slutt. Luringen er 7 Røster. Viste form etter galopp og pause sist, spennende her.

Tips: 8 BB Terje T - 3 Solør Svarten - 1 Sordo - Outs: 7 Røster

V65-tipset (960 kroner):

1. avd: 2 Spenda Muscle.

2. avd: 1-4-5-7.

3. avd: 7-8-10-11-12.

4. avd: 1-11-14.

5. avd: 1-3-7-9.

6. avd: 1-3-7-8.

Publisert: