Stabæk permitterer 33 ansatte

Stabæk Fotball har sendt permitteringsvarsel til 33 av sine ansatte som følge av koronakrisen. Ingen av spillerne er omfattet av varselet.

Publisert: Publisert:

Stabæks trener Jan Jönsson og hans spillere er fortsatt i karantene og er foreløpig ikke berørt at klubbens permitteringsvarsel. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

  • NTB

– Dette er selvfølgelig en kjempeutfordrende situasjon for oss, sier daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold, til Budstikka.

Onsdag kveld sendte klubben ut permitteringsvarsel til i første omgang store deler av administrasjonen og trenere i klubbens akademi og breddeavdeling.

Les også

Rosenborg permitterer 39 ansatte: – En tung dag

– Stabæk Fotball har besluttet å permittere 33 ansatte, helt og delvis, etter utbruddet av koronaviruset, skriver klubben på sitt nettsted.

Spillerne på klubbens herrelag er sykemeldte fordi de er i koronakarantene etter treningsleiren i Spania. Karantenen går ut neste torsdag.

Klubben har en løpende dialog med spillerutvalget og vurderer hva som skjer videre etter det.

– Det er styret som jobber med kvinnelaget, og jeg vet at de er i en prosess rundt dette. Men jeg kan ikke si noe mer om akkurat det, sier Tunold.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Aalesund00000000
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
  • Champions League-kvalifisering