Tysk media: - Moa nær overgang

Men agenten avkrefter at en overgang står på trappene for landslagsspissen.

SCORET: Mohammed Abdellaoue var på farten mot Mainz.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Sist sommer forlot Mohammed Abdellaoue Hannover til spill for Bundesliga-kollega Stuttgart. Men etter overgangen har slitt med manglende spilletid og skader denne sesongen.

Mandag kveld melder den tyske storavisen Bild at det kun er detaljer som skiller en overgang fra å være klar for 28-åringen, som kostet 30 millioner kroner for ett år siden. Nå skal prisen være lavere. Ifølge avisen krever Stuttgart 20 millioner, men budet fra Hannover skal ha vært på 15. — Med Moa er vi så å si i boks. Det er kun detaljene som gjenstår , sier manager Dirk Dufner til Bild.

— Vi er virkelig ikke langt unna hverandre. Men vi er ennå ikke enige, er Stuttgarts sportsdirektør Fredi Bobic sitert på.

Avkrefter

Men Stig Lillejord, som er agent for Oslo-gutten, avkrefter at en overgang til Hannover er nært forestående, og sier han ikke har hørt noe fra klubbene angående en overgang.

- Jeg kan avkrefte at Moa er nær en overgang til Hannover , sier Lillejord på telefon til Aftenposten.no mandag kveld.

Det siste året har Stuttgart, som skulle spille med to spisser da Abdellaoue ble hentet, hatt tre forskjellige trenere. Laget har også gått over til å spille med kun én spiss, og da har nordmannen stått bak bosniske Vedad Ibisevic i køen om spilletid. Men det er langt fra sikkert at det går mot et klubbytte for Abdealloue i sommer.

Holder mulighetene åpne

— Vi holder mulighetene åpne hvis det skulle dukke opp noe. Men han har fortsatt tre år igjen av kontrakten sin. Vi tar ting som de kommer. Nå har jo Stuttgart igjen ny manager, den fjerde på tolv måneder. Så da er det jo litt sånn at loddene deles ut på nytt med nye gevinster, sier Lillejord.

— Det er absolutt ikke noe must for ham å skulle bort fra Stuttgart i sommer, på ingen måte, legger agenten til.

Totalt ble det med 12 kamper, 7 av dem fra start, for Abdellaoue denne sesongen. Hans eneste mål kom i 1-2-tapet mot Mainz i januar. På sine tre sesonger i Hannover hadde han langt bedre uttelling, med totalt 29 mål i serien.

For Hannover er det naturlig at sommeren handler om spissjakt. To tidligere Tippeliga-spillere er nemlig på vei vekk. Mame Biram Diouf (eks-Molde) er kontraktsløs, og hevdes å være nær en overgang til Stoke. Også Didier Ya Konan (eks-Rosenborg) sitter på gjerdet.

Publisert: