Bob Bradley tilbakeviser rykter om intern misnøye: - Det er ikke sant

Swansea-manageren har fått et tøft med med Premier League.

Bob Bradley avfeier alle rykter om at deler av Swansea-stallen skal være misfornøyde med amerikaneren. Foto: Matthew Childs / Reuters / NTB scanpix
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Bob Bradley slår tilbake mot oppslagene om at enkelte Swansea-spillere er misfornøyde med amerikanerens treningsmetoder.

Den tidligere Stabæk-treneren har ikke hatt en enkel start på Premier League-tilværelsen. Siden Bradley tok over Swansea i midten av oktober har den walisiske klubben to seirer, to uavgjort og seks tap.

Før Boxing Day-kampen hjemme mot West Ham avviste Bradley all snakk om interne problemer.

- Det er ikke sant noe av det. Vi har hatt en veldig god respons (fra spillerne). Siden jeg kom hit, har fokuset vært på å ha kortere og skarpere treninger med mer intensitet og tempo.

Les også

Bradley: - Jeg gir meg ikke nå

- Du vet hvordan det fungerer. Hvem vet hvor disse historiene kommer fra? Noen ganger kommer de fra agenter, familie eller venner til en av dem som kanskje ikke får spille eller som ikke har spilt så bra. Men slike ting betyr ikke særlig mye, sier Bradley til Sky Sports.

Swansea ligger nest sist på tabellen. Waliserne har kun 12 poeng etter 17 serierunder. Bradley håper han kan få forsterket stallen i januar.

Les også

Hangeland lanserer Hodgson som norsk landslagssjef

- Vi har kommet opp med noen gode spillere som vi ser på. Vi forstår alle hvor viktig dette overgangsvinduet blir, og vi er klare til å hente noen spillere, forteller amerikaneren som trente Stabæk i to sesonger mellom 2014 og 2015.

(©NTB)

Publisert:
  1. Bob Bradley
  2. Swansea City AFC

Mest lest akkurat nå

  1. Maria fikk nesten ikke puste da hun trente. Hun fikk diagnosen mange har, men få kjenner til.

  2. Kom hjem til endevendt hus i Stavanger

  3. Frisk 33-åring. Bør jeg ta influensavaksinen?

  4. Én måned siden gjenåpningen – slik har det gått

  5. Alle i Sandnes fikk uvanlig papiravis mandag

  6. Skal man se én utstilling før dette året tar slutt skal man se denne!