Publikum sviktet da Arsenal gikk på Europa-smell

Arsenal gikk på sitt første nederlag i denne sesongens Europa League torsdag kveld.

Publisert: Publisert:

Daichi Kamada scoret to ganger for Eintracht Frankfurt mot Arsenal i London torsdag. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix

  • NTB

Arsenal – Eintracht Frankfurt 1–2

Pierre-Emerick Aubameyang sendte hjemmelaget i ledelsen på overtid av den første omgangen. Gabriel Martinelli fant storscoreren, som scoret via tverrliggeren.

I den andre omgangen ble kampen snudd på hodet. To ganger dukket Daichi Kamada opp for Eintracht Frankfurt og sørget for borteseier i London.

Pipekonsert

Hjemmepublikummet svarte med unison piping ved kampslutt.

Avansementet bør likevel ikke være i fare for Arsenal. De topper gruppen med ti poeng, ett foran torsdagens motstander Eintracht Frankfurt. Standard Liege er nummer tre med sju poeng. Belgierne får besøk av nettopp Arsenal i siste runde, men etter 0-4-tap i London tidligere i høst skal det godt gjøres at de passerer den engelske klubben.

Les også

Presset øker på Arsenal-manageren etter nytt tap

Kampen ble spilt på et glissent hjemmestadion. For Arsenal har slitt i innledningen av Premier League-sesongen, og mange supportere er kritiske til hovedtrener Unai Emery. Et Arsenal i motvind så ikke ut til å friste alle supporterne.

«Merkelig atmosfære. Det virker som en treningskamp», beskrev BBC i sitt livereferat. Det hører riktignok med til historien at bortesupporterne ikke var tillatt å møte på kampen grunnet utestengelse.

Xhaka tilbake

Den siste tiden har det blitt spekulert heftig om Emery er på vei ut, og spanjolen ble stilt flere spørsmål om sin egen framtid inn mot møtet med Eintracht Frankfurt.

Han lever nok ikke mindre farlig etter en skuffende kamp mot tyskerne.

Les også

Arsenal-kapteinen i trøbbel etter denne gesten. TV-eksperten mener han hadde rett til å reagere.

Granit Xhaka var for øvrig tilbake for Arsenal torsdag. Sveitseren har ikke spilt for klubben siden han ble pepet av banen mot Crystal Palace i slutten av oktober.

Midtbanespilleren svarte den gang med å gestikulere mot hjemmesupporterne og kastet kapteinsbindet i bakken, noe som ble svært dårlig mottatt.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Familien savner svar etter at sønnen ble funnet død

  2. – Her vil vi ikke være verneverdige

  3. Prøvde å overtale moren til ikke å se «Exit»

  4. Jeg forlanger at denne boka blir lest

  5. «Varsellampene er fleire. Og me kan koma til å høyra meir om QAnon. Det er mørkt nedst i kaninholet»

  6. «Alle» vil gå på denne linja på videregående: – Appellerer til ungdom

  1. Arsenal FC
  2. Eintracht Frankfurt
  3. Europa League