Drømmetrekning for Solskjær og Manchester United

Slik spilles kvartfinalene i ligacupen.

Ole Gunnar Solskjær og United jakter plass i semifinalen i ligacupen.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Ole Gunnar Solskjær kunne knapt vært heldigere med trekningen av kvartfinalene i ligacupen. Manchester United møter Colchester hjemme.

United møter dermed det laveste rangerte laget som er igjen i turneringen. Colchester har tilhold på fjerde nivå i engelsk fotball, men har samtidig sendt både Tottenham og Crystal Palace ut av turneringen på veien mot kvartfinalene.

Liverpool skal på sin side ut mot Aston Villa på bortebane, mens regjerende mester Manchester City skal på besøk til Oxford. Den siste kvartfinalekampen spilles mellom Everton og Leicester.

Oppsving

Onsdag sikret Manchester United seg avansement fra åttedelsfinalene etter å ha slått Chelsea 2–1 på Stamford Bridge. Seieren var lagets tredje strake på bortebane.

Marcus Rashford ble matchvinner med et formidabelt langskudd. United-spissen, som fyller 22 år torsdag, scoret også det første målet på straffespark.

United har fått flere nøkkelspillere tilbake fra skade den siste tiden. Det har gitt et resultatmessig oppsving.

Nå synes de røde djevlene å ha en alle tiders sjanse til å sikre semifinalebilletten i ligacupen hjemme på Old Trafford.

Liverpool-diskusjoner

Liverpool slo ut Arsenal i en meget målrik åttedelsfinale onsdag. Straffesparkkonkurranse måtte til for å skille lagene etter 5–5 ved ordinær tid. Fra krittmerket var Liverpool best med 5–4.

Etter kampen varslet samtidig manager Jürgen Klopp at Liverpool kunne komme til å trekke seg fra turneringen som følge av at kvartfinalene kolliderer med klubb-VM

Semifinalene i ligacupen spilles etter planen 17. og 18. desember. Da er Liverpool opptatt med VM-spill. Torsdag opplyser BBC at det pågår samtaler mellom Anfield-klubben og turneringsledelsen for å løse situasjonen.

Finalen går 1. mars.

Publisert: