Moas agent: - Stor sjanse for klubbytte

Mohammed Abdellaoue er på vei vekk fra Stuttgart.

VEKK FRA STUTTGART? Mohammed Abdellaoue kan forsvinne fra tyske Stuttgart i sommer, sier agenten.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

— Det er stor sjanse for at han skifter klubb i løpet av overgangsvinduet som åpner 1. juli, sier agent Stig Lillejord til VG.

Landslagsspissen har slitt med spilletid helt siden han meldte overgang fra Hannover til Stuttgart for drøyt 30 millioner kroner. Han har levd i skyggen av stjernespissen Vedad Ibesevic, som er det soleklare førstevalget på topp.

Moa har ku spilt 12 kamper i Bundesliga denne sesongen og står kun med ett mål.

- Stor interesse for Moa

Stuttgart har levert en meget dårlig sesong, men beholdt plassen i Tysklands øverste divisjon med et nødskrik. Likevel har ikke manager Huub Stevens gitt 28-årigen tillit på topp.

VG skriver at interessen rundt Moa er stor og at det i januar var fem-seks klubber som ville leie ham fra Stuttgart. Da satte den tyske klubben ned foten.

Gamleklubben Hannover er én av klubbene som nevnes som mulig ny arbeidsgiver, men agent Stig Lillegjort avviser at det ligger noen avtale klar.

— Jeg har fått med meg spekulasjonene, men det har foreløpig ikke vært noen offisielle henvendelser. Det er naturlig at det oppstår spekulasjoner med den lille spilletiden han har hatt i Stuttgart, og han har fortsatt en høy stjerne i Hannover, sier Lillejord til VG.

Publisert: