Vraker to spillere fra seieren mot Brann

Dette er Svein Maalens utvalgte mot Stabæk.

Svein Maalen velger å starte med akkurat samme ellever som i kampen mot Mjøndalen for ei uke siden.
 • Sigurd L. Hernes
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Nadderud stadion: Ranheim har tatt turen til Bærum for sesongens 13. kamp. I strålende solskinn møter de et nedrykksplassert Stabæk.

I fjor spilte Ranheim sesongens første kamp mot Stabæk, og vant da hele 4–0 i fjæra. Men da de møttes på Nadderud i september, ble det et 3–2-tap. I sistnevnte kamp så Ranheim lenge ut til å dra i land en seier med bare ti mann på banen (Ivar Furu ble utvist), men to mål i løpet av de siste ti minuttene av oppgjøret sendte dem slukøret hjem.

Du kan følge kampen og chatte med vår reporter på adressa.no.

 • LES OGSÅ: Ranheim håver inn på cupeventyret

Toppscorer soner for rødt kort

Juni har vært en turbulent måned for kveldens hjemmelag. 6. juni sluttet Henning Berg som trener for laget fra Bærum, og gikk over i ny jobb for det kypriotiske laget Omonia Nicosia. Det åpnet for at tidligere RBK-trener Jan Jönsson kom tilbake til klubben han førte til seriegull i 2008

I midten av juni tapte kveldens hjemmelag mot Tromsø, men forrige helg slo de tilbake med borteseier mot Kristiansund. I midtukens cupkamp gikk de på en skikkelig smell og tapte 5–2 mot Viking. I samme kamp ble deres toppscorer Franck Boli utvist, og han soner karantene mot Ranheim. Spissen fra Elfenbenskysten har scoret fem av Stabæks sju seriemål så langt i år.

Ranheim har også hatt en variabel måned. De tapte borte mot serieleder Molde, og spilte forrige helg uavgjort hjemme mot Mjøndalen. Men i midtuka fikk de virkelig noe å juble for. Brann tok turen fra Bergen i cupens fjerde runde, og Ranheim feide dem av banen og avanserte med 4-0-seier til kvartfinale.

Men to av spillerne som startet mot Brann, er ikke å se fra start mot Stabæk. Både Eirik Valla Dønnem og Torbjørn Heggem er igjen henvist til benken. Det fører til at Daniel Kvande og Olaus Skarsem er tilbake i startoppstillinga.

Faktisk starter Ranheim med akkurat samme lag som spilte uavgjort mot Mjøndalen for én uke siden.

Dermed blir Ranheim-laget seende slik ut fra start:

Even Barli – Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Ivar Furu, Aleksander Foosnæs – Mads Reginiussen, Magnus Blakstad, Olaus Skarsem – Ola Solbakken, Michael Karlsen, Erik Tønne.

Reserver: Magnus Lenes, Eirik Valla Dønnem, Jørgen Olsen, Ivar Sollie Rønning, Sondre Sørløkk, Øyvind Storflor og Torbjørn Heggem.

Publisert:
 1. Eliteserien
 2. Ranheim TF
 3. Stabæk Fotball

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
 • Champions League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Det er ikkje meininga ein skal bli rørt over at staten lar friske barn få bevega seg fritt

 2. Stor aktør legger ned butikken på Norwegian Outlet på Ålgård

 3. – Han var en mann som aldri ga seg, en drømmer

 4. Ble pepret med spørsmål om Bell og Berisha – dette sier de om stjerneduoen

 5. Politiet har en klar formening om hva som var årsaken til ulykken

 6. Har vi nok strøm til nye elektriske hurtigbåter?