Da stjernene manglet, sto Isco frem og berget Real Madrid sekunder før slutt

Zinedine Zidane gamblet med laget, og vant til slutt.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

SPORTING GIJON - REAL MADRID 2–3

Real Madrid-trener Zinedine Zidane stilte med et særdeles reservepreget mannskap. Blant dem som manglet var Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, sistnevnte på grunn av skade.

Ronaldo og flere andre ble spart foran returoppgjøret mot Bayern München i Champions League, og med det risikerte Zidane og Real å miste forspranget sitt til Barcelona i La Liga.

Les også

Skjerpet sikkerhet og sterk forbrødring da Dortmund kunne feire igjen

Flere kalddusjer

I utgangspunktet skulle jo dette være rått parti: Serielederen mot laget som lå tredje sist på tabellen. Men det var Sporting Gijón som tok ledelsen etter 14 minutter ved Duje Cop.

Tre minutter senere sto det 1-1 etter et fantastisk mål av Isco. Han fintet seg løs inne i feltet og avsluttet vakkert oppe i vinkelen.

Les også

Tottenham herjet med Kings Bournemouth: Legger press på serieleder Chelsea

Men Sporting Gijón skulle ta ledelsen enda en gang. Kun fem minutter var spilt av 2. omgang da Mikel Vesga headet i mål etter et frispark. Real ga imidlertid ikke opp, og etter 59 minutter stanget Alvaro Morata inn 2-2-målet.

Sekunder før slutt

Real Madrid bar absolutt preg av at flere av de største stjernene var borte. Men en stjernespiller var med, nemlig Isco. Banens gigant ble matchvinner med en markkryper nede ved stolpen like før slutt.

Dermed står Real Madrid med 75 poeng. Barcelona (69 poeng) tar imot Real Sociedad lørdag kveld.

Publisert: