United-stjerne forlenget kontrakten og takker Solskjær

Anthony Martial har skrevet under frem til 2024.

Manchester Uniteds Anthony Martial har forlenget med klubben fram til juni 2023. Her feirer han scoring mot Cardiff i desember.
  • ole.henrik.tveten@ntb.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Anthony Martial har forlenget med Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Den nye kontrakten strekker seg til juni 2024.

– Jeg trives godt i klubben. Helt fra jeg kom hit har jeg følt at jeg er en del av United-familien. Jeg er ydmyk og overveldet av den kjærligheten jeg føler fra klubbens supportere, sier 23-åringen til klubbens nettside.

Der takker han Ole Gunnar Solskjær for den tilliten nordmannen har vist ham, og for å ha hjulpet ham til å løfte spillet til et nytt nivå.

– For denne klubben handler det om å vinne trofeer, og jeg er sikker på at neste trofé ikke er langt unna, sier Martial, som siden sin debut i 2015 har fått med seg 162 kamper og 46 mål i United-drakten.

Midlertidig United-manager Solskjær sier Martial er et naturlig talent som det er en fryd å jobbe med.

– Til en ung mann å være har han et utrolig godt fotballhode. Sammen med hans talent gjør det at han har en spennende framtid foran seg. Dette er den perfekte klubben for Martial til å utvikle seg til en offensiv verdensklassespiller, og alle i klubben er henrykt over at han har forlenget, sier Solskjær.

Publisert: