Her tror Sørloth at han har scoret sitt første Premier League-mål

Crystal Palace-spissen markerte seg mot Chelsea.

Crystal Palace presset på for en redusering i sluttminuttene. Da Alexander Sørloth endelig fikk ballen i mål, hadde dommeren sett noe uregelmentert i forkant og annullerte scoringen etter litt betenkningstid.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Chelsea-Crystal Palace 2–1

Chelsea hadde tapt sine to siste seriekamper, men Antonio Contes mannskap slo tilbake med 2-1 i byderbyet mot Crystal Palace og Alexander Sørloth.

Chelsea-manager Conte var under press etter 1-2 mot Manchester United og 0-1 mot Manchester City, men lørdag tok de blå en viktig trepoenger i London-derbyet mot Roy Hodgson og Palace.

Resultatet gjør at Chelsea legger press på sine nærmeste rivaler i kampen om en topp-fire-plassering. London-laget ligger på femteplass i Premier League med sine 56 poeng, to poeng bak Tottenham på fjerde.

Spurs har en kamp mindre spilt. Treer Liverpool har fire poeng mer enn Chelsea.

Palace sliter fortsatt tungt i bunnen. Laget har 27 poeng og ligger på direkte nedrykksplass. Norske Alexander Sørloth spilte hele kampen på Stamford Bridge, men maktet ikke å bidra til poeng for gjestene.

Les også

Nye Bendtner-rykter om utlandet: Her er de store spørsmålene

Les også

Sørloth etter Uniteds vanvittige snuoperasjon: – Det er svært tungt

Willian sendte Chelsea opp i 1-0 hjemme mot Crystal Palace lørdag.

Uheldig Kelly

Palace-forsvarer Martin Kelly hadde en uheldig dag på jobb mot Chelsea. Willian sendte hjemmelaget i føringen via Kelly og stolpen etter 25 minutters spill. Brasilianeren løsnet skudd fra rundt 19 meters hold, og Kelly måtte konstatere at ballen endret retning og gikk i mål via stolpen.

Den tidligere Liverpool-backen fikk en enda tyngre opplevelse sju minutter senere.

Et skudd fra vertenes Davide Zappacosta så ut til å bli reddet på streken av Kelly, men i stedet skjøt Palace-forsvareren ballen i keeper Wayne Hennessey, tilbake i seg selv og inn i nettmaskene. Etterpå tok Kelly hendene til hodet i fortvilelse.

Nevnte Sørloth venter fortsatt på sitt første seriemål for «ørnene». Den tidligere Rosenborg- og Midtjylland-spilleren kom så nære, så nære like etter pause, men måtte se at skuddet hans fra kort hold traff stolpen.

Han fikk ballen i mål via Cesár Azpilicueta fem minutter før slutt, men nettkjenningen ble annullert av dommer Anthony Taylor, trolig for noe som skjedde i en duell et annet sted i boksen. Palace protesterte, men uten å få gehør.

Alexander Sørloth (skjult bak) og Palace lyktes ikke på Stamford Bridge.

Giroud-frustrasjon

Sørloth og Kelly var ikke de eneste frustrerte spillerne på Stamford Bridge. Chelsea-spiss Olivier Giroud fikk det heller ikke til foran kassen. Franskmannen jakter sitt første Premier League-mål etter at han kom fra Arsenal i januar, men foreløpig har han ikke funnet nettmaskene. Lørdag fikk han to store sjanser til å få hull på byllen, men det ville seg ikke. Stolpen sto i veien den ene gangen, Palace-forsvarer James Tomkins den andre.

Spisskollega Álvaro Morata erstattet Giroud etter 72 minutters spill. Spanjolen har også slitt med måltørke den siste tiden, men heller ikke han fant veien til mål. Likevel kunne Conte og co. glede seg over tre poeng. Palace reduserte ved Patrick van Aanholt på overtid, men det holdt ikke for gjestene.

Onsdag venter en tøff oppgave for Chelsea i mesterligaen. Da står Barcelona på motsatt banehalvdel. Første oppgjør i mesterligaens åttedelsfinale endte 1-1 mellom de to lagene i London.

Publisert:
 1. Alexander Sørloth
 2. Olivier Giroud
 3. Premier League
 4. Crystal Palace FC
 5. Chelsea FC

Premier League

SVUTMP
1Manchester City1511223292335
2Liverpool15104144123234
3Chelsea1510323592633
4West Ham United158342819927
5Tottenham Hotspur148151617-125
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Hytte nedbrent på Hommersåk

 2. 122 nye smittede på Nord-Jæren, 10 inn­lagte på SUS

 3. Smertene kan være sterkere enn ved fødsel. Emilie (24) får krampene daglig

 4. Stavanger har av­slått alle erstat­nings­krav fra tid­ligere barne­verns­barn

 5. Knut Arild Hareide flytter til Rogaland

 6. – Ikke ta nakkegrep på de som velger annerledes