Sesongens første seier for Henriksen og Hull

Trønderen bar kapteinsbindet da Hull tok tre etterlengtede poeng.

Markus Henriksen og Hull vant tirsdag. Her fra en kamp mot Aston Villa forrige sesong.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Markus Henriksen og Hull tok sesongens første seier i den engelske mesterskapsserien i fotball tirsdag. Etter en sterk snuoperasjon ble Rotherham slått 3-2.

Hull sto i fare for å stå seiersløse etter fire spilte kamper, men klatret i stedet til 16.-plass på tabellen. Det gir grunn til litt mer optimisme etter en tung start på sesongen.

Ett fattig poeng var fasiten foran tirsdagens bortekamp i Yorkshire.

Der så det også ille ut innledningsvis. Kun 16 minutter var spilt da Rotherham-kaptein Richard Wood stanget hjemmelaget i ledelsen etter et presist slått hjørnespark.

Hull slo imidlertid tilbake ved Jackson Irvine rett før halvtimen var spilt, og kort før pause satte Fraizer Campbell inn 2-1-målet etter et godt innlegg av Eric Lichaj.

Les også

Nyland får knallhard kritikk i England

Spilte hele kampen

Kun to minutter ut i annen omgang punkterte Hull langt på vei kampen. Jackson Irvine var våkent framme på lengste stolpe og scoret sitt annet mål for kvelden.

Jamie Proctor tente riktignok håp om Rotherham-poeng med sin redusering kvarteret før slutt, men nærmere poeng kom ikke hjemmelaget.

Markus Henriksen bar igjen kapteinsbindet og spilte hele kampen for Hull.

Les også

Markus Henriksen blir kaptein i Hull

Helsvart for QPR

I motsatt ende av tabellen seiler Leeds og Swansea i medvind. Begge har ambisjoner om en retur til Premier League og har fått en meget god start på prosjektet. Tirsdag ble det 2-2 i det som var en tidlig toppkamp i mesterskapsserien.

Oliver McBurnie scoret to ganger for Swansea og så lenge ut til å bli matchvinner. Ti minutter før full utliknet imidlertid Pablo Hernandez til 2-2 og sørget for at Leeds er serieleder med fire kamper spilt.

Middlesbrough har samme antall poeng, men er bak på målforskjell. Swansea følger på tredjeplass, to poeng bak tetlagene.

For den tidligere storklubben Queens Park Rangers ser situasjonen svært dyster ut etter 0-3-tapet for Bristol City tirsdag. London-klubben er tabelljumbo, står uten poeng og har sluppet inn 13 mål på de fire første kampene.

Publisert: