Ullevålseter suveren vinner av Africa Race

Gir premiepengene til skole i Senegal.

SUVEREN SEIER: Pål Anders Ullevålseter gikk til topps i Africa Race.
  • Reidar Løfaldli
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Pål Anders Ullevålseter kjørte i dag over målstreken i Dakar som suveren vinner av Africa Race 2016. 47-åringen slo knockout på konkurrentene, melder bloggen til Team Ullevålseter.

— Jeg har hatt en magisk reise, opplevelsen av å kjøre i så mange dager hvor alt går på skinner uten de store problemer verken med meg eller sykkelen er helt fantastisk. Idag kjørte jeg over målstreken og med mottatt av en folkemenge større enn noen sinne, jeg er kjempesliten akkurat nå men dette er en opplevelse jeg skal suge lenge på. Det er veldig spesielt for meg å komme til Dakar, og det er selvfølgelig alltid gøy å vinne, sier en glad Ullevålseter.

Pål Anders Ullevålseter kom over seks timer foran engelske Andrew Newland. Franske Stephane Hamad kom på tredjeplass.

47-åringen har underveis kjørt til støtte for et skoleprosjekt i Dakar. Det ble en dundrende suksess, og på mandag overleverer seierherren pengene han har samlet inn til skolen i Dakar.

— Takket være alle de der hjemme som har bidratt har jeg fått en flott pengegave å gi barna. Det betyr så utrolig mye for meg å gi tilbake til Afrika, sier Pål Anders Ullevålseter.

Publisert: