Hevder norsk landslagsspiller er på vei til Italia

Haitam Aleesami kobles til Serie A-klubb.

Italiensk media mener å vite at den norske landslagsspillere Haitam Aleesami kan ende opp i Palermo.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Ifølge den troverdige italienske SkySports-journalisten Gianluca Di Marzio, gjengitt i svenske Expressen, ønsker den italienske klubben Palermo å hente norske Haitam Aleesami.

IFK-Göteborg-spilleren, som har syv landskamper for Norge, har ifølge avisen hatt en meget god innledning på sesongen i Sverige, så god at den italienske klubben skal være villig til å legge 1,2 millioner euro, tilsvarende 11,3 millioner kroner på bordet for forsvarsspilleren.

Les også

Avis: - Juventus aksepterer Uniteds rekordbud på Pogba

Les også

Ingen reaksjon mot Occean etter bråket mot Viking

Foreløpig er ikke overgangen fra Sverige til Italia blitt bekreftet utover det Di Marzio hevder å sitte på.

— Det vet jeg ikke noe om, sier IFK Göteborgs sportssjef Mats Gren til avisen.

Også tidligere denne måneden var det sterke rykter om at 25-åringen var på vei bort fra Sverige.

— Akkurat nå skjer det ikke så mye. Agentene mine har sagt at de skal kontakte meg hvis noe blir konkret, nå har jeg ikke hørt fra dem på en uke. De har vært mange kamper i det siste, de har bare sagt; drit i spekulasjonene, til meg, sa han til VG den gang.

På samme tid anslo Expressen at IFKs prislapp på nordmannen er på 10 millioner.

— Jeg vet at jeg har fått interesse rundt meg. Og alle fotballspillere ønsker selvfølgelig å spille på høyest mulig nivå. Det er veldig vanskelig å si nå. Det blir en spennende sommer, sa Aleesami da det svirret rykter rundt hans fotballfremtid for snaue to uker siden.

IFK Göteborg ligger etter halvspilt serie på tredjeplass i Sverige, fire poeng bak ligaleder Malmö. Haitam Aleesami, med bakgrunn fra blant annet Fredrikstad og Skeid, har spilt 14 kamper fra start denne sesongen.

IFK Göteborg, med både Haitam Aleesami og Thomas Rogne fra start, tapte 1-2 hjemme mot finske HJK i første kamp av europaligaens 3. kvalifiseringsrunde.

Den norske IFK-duoen spilte hele kampen for vertene, men kunne ikke hindre at finnene tok med seg et sterkt utgangspunkt hjem til Helsingfors.

– Det er selvfølgelig ikke et bra resultat. Vi skapte flere sjanser, men gjorde også et par feil, feil som ga HJK to mål, sa IFK-trener Jörgen Lennartson til Viasat etter kampslutt.

– Men dette er ikke avgjort på noen som helst måte, legger han til.

Publisert: