Nevland: Comebacket usikkert

Erik Nevland liker ikke at leddbåndsskaden i det venstre kneet leges så langsomt, og er usikker på om han spiller mot Brann mandag.

nevland
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 20 år gammel

— Jeg kjenner fortsatt skaden hvis jeg belaster venstrebeinet for fullt, og har bevisst holdt igjen på trening. Likevel har jeg fulgt øktene vi har hatt så langt i påsken, og tar ikke noen avgjørelse med tanke på Brann-kampen før i morgen, søndag. Jeg har lyst til å prøve meg, men er det en sjanse for at skaden kan forverres, blir jeg heller hjemme, sier Nevland til Aftenbladet.

Viking trente to økter onsdag, og hadde en morgentrening på Shellbanen i Tananger skjærtorsdag. Langfredag og påskeaften er helt fri, før troppen møtes igjen til kveldstrening i morgen. Da er også trener Benny Lennartsson tilbake fra sin korte påskeferie på Mallorca.

En måned passert

Erik Nevland skadet korsbåndet i kampen mot Helsingborg i La Manga 26. februar. Det ble da antydet et fravær på tre-fire uker. Nå er måneden passert, uten at han er helt frisk.

— Sist jeg hadde en leddbåndsskade, i det høyre kneet, var jeg borte åtte uker. Denne skaden er ikke like alvorlig, men så lenge jeg ikke er 100 prosent tar jeg ingen sjanser. Seriestarten er viktigere enn en treningskamp, argumenterer han.

Uansett har Nevland hendene fulle, som nybakt far til en sønn som ble født 25.mars.

Vil prøve Kopteff

Viking håper ellers å teste Peter Kopteff i sluttminuttene av mandagens treningskamp. Finnen var aktuell som innbytter i møtet med Start på Rennesøy tirsdag før påske, men ble da spart. Nå ønsker Benny Lennartsson å prøve ham i kampsituasjon for første gang siden han pådro seg brudd i ankelen i januar.

Oppgjøret mot Brann spilles på Øygard idrettspark på Sotra. Det er Vikings nest siste før seriestart. Generalprøven skjer mot Rosenborg på Stavanger stadion søndag 7. april.

Publisert: