Nå er Skullerud enig med Fagermo

Molde-treneren oppgitt over nye regler for håndhilsing.

 • Trond Hustad
  Rbnett
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

MOLDE (Rbnett): Tor Ole Skullerud og Dag-Eilev Fagermo var ikke enige om så mye i 2014. Nå avslører Molde-treneren at han før seriestart i det minste deler ett av Odd-trenerens synspunkter.

– Ja, jeg tror faktisk Fagermo og jeg er enige om noe nå, så jeg tror vi er i ferd med å smelte sammen, sier Skullerud med et smil.

– Jeg så han var ute og mente litt rundt de nye trenergreiene før kamp og der er vi faktisk veldig enige. Det synes jeg er noen rare greier, sier Skullerud til Rbnett.

Bakgrunnen er at Norges Fotballforbund denne sesongen innfører «Handshake for peace» også for trenerne. Det betyr blant annet at trenerne må ta hverandre i hånda ute på banen både før og etter kamp, sammen med dommerne og lagenes kapteiner.

– Ingen er uenig i fred. Men å dra det inn i fotballen, det mener jeg er feil. Vi har nok å ta tak i innen fotballen, om vi ikke i tillegg skal jobbe med å skape fred i verden. Det skal være litt elsk-hat i fotballen, det er det som er unikt. Venner kan du være før og etter kamp, men når det er kamp da skal det være litt «krig», det er viktig, sa Fagermo til VG.

Tor Ole Skullerud slår fast at heller ikke han har stor forståelse for det nye ritualet som klubbene har fått beskjed om å innføre.

– Vi trenere hilser på hverandre alle mann, både før og etter kamp. Jeg skjønner ikke hensikten med å sette det i system. Jeg synes det er tullete, sier Skullerud til Rbnett.

I dette videointervjuet snakker Molde-treneren om forholdet til Dag-Eilev Fagermo, om forventningene til tirsdagens sesongåpning mot Odd og om Molde-spillernes forberedelser i påsken.

Les også

 1. - Fantastisk med de beste i Europa til Molde

 2. Fagermo: - Det verste med jobben? Mediemas fra sånne som deg.

 3. - Vi føler oss ikke velkommen i Drammen, det er et ekkelt sted å være bortesupporter

Publisert:
 1. Eliteserien
 2. Molde FK
 3. Odds BK

Eliteserien

SVUTMP
1Molde22135454262844
2Bodø/Glimt21135344192544
3Kristiansund2212372925439
4Rosenborg21114643271637
5Lillestrøm2210573328535
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Reaksjoner på vaksinen ødela sesongen for Ingebrigtsen

 2. Nekter å fjerne hekk, kan få bot på 1000 kroner dagen

 3. Stor vannlekkasje på Storhaug – flere oversvømte kjellere

 4. Det gamle huset i Hetlandsgata har fått nytt liv

 5. Hun slet med stress. Elleve tegn på at du bør roe ned.

 6. Da demensen tok ordene fra Atle, sluttet mange å snakke til ham. – Jeg opplevde at folk krysset veien for å unngå oss