Conte får 1,3 millarder kroner til spillerkjøp: Chelsea-manageren vil likevel ha mer, mer, mer

Engelsk avis melder om uro hos regjerende mester Chelsea.

Antonio Conte er sjef for de regjerende seriemestere, men er bekymret. Spillerstallen er for dårlig og det ble tap på hjemmebane i årets første kamp. Foto: DYLAN MARTINEZ, Reuters/NTB scanpix

 • Kurt B. M. Haugli
  Kurt B. M. Haugli
  Aftenposten
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Det er den engelske avisen Daily Mirror som kan fortelle om uro på Stamford Bridge. Klubbens italienske manager, Antonio Conte, er ikke fornøyd med sin spillerstall. Han vil ha forsterkninger før overgangsvinduet stenger på den siste augustdagen.

Engelske fotballklubber er i akkurat åpne og tilgjengelig, så Daily Mirror baserer sine kunnskaper på kontakt med folk som de sier er på innsiden av klubben.

Les også

Minuttene da Chelsea raste sammen: – Det største sjokket på 25 år

Får penger, men ikke nok

De siste uken skal Antonio Conte ha hatt flere møter med teknisk direktør Michael Emenalo og direktør Marina Granovskaia. Gjentatte ganger har han understreket behovet for å styrke spillerstallen.

Etter et seks timer møte med sjefene i klubben skal Conte, ifølge den samme avisen, ha vært misfornøyd til tross for at 1,3 milliarder kroner er tilgjengelig til spillerkjøp. Ifølge Mirror skal han ha ønsket mer, mer, mer.

Chelsea har siktet seg inn på en rekke profilerte spillere i Premier League. Blant dem er Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain, Leicesters Danny Drinkwater, Southamptons forsvarsspiller Virgil van Dijk og Tottenhams venstreback Danny Rose.

Conte har lenge ropt ulv om troppens tilkortkommenhet, og tinge ble ikke bedre da midtbanespilleren Nemanja Matic ble solgt til Manchester United.

Hans argumenter om at troppen ikke holder mål, fikk et nytt argument da Chelsea gikk mot et sjokkerende hjemmetap for nyopprykkede Burnley i den første seriekampen sist helg.

Diego Costa kysser Chelseas klubbmerke etter å ha scoret i FA-cupfinalen på Wembley i vår. Kjærligheten til klubben er ikke like stor nå. Foto: Matt Dunham, AP/NTB scanpix

Les også

Chelsea-stjerne langer ut mot egen klubb: – Jeg blir behandlet som en kriminell

Costa-saken

I tillegg sliter klubben med hva de skal gjøre med Diego Costa. Conte sendte ham etter sesongen en SMS hvor han gjorde det klart at han ikke var i hans fremtidsplaner. Den brasilianske spissen med spansk pass er ikke solgt så langt denne sesongen. Nå nekter han å komme tilbake fra ferie i Brasil.

Selv vil han tilbake til sin gamle klubb, Atlético Madrid. Men Chelsea har gjort det klart at det ikke blir snakk om noe salg.

Costa-saken har ført til uro i spillergruppen. Selv om Diego Costa var en av de mest forhatte spillerne på balløya på grunn av side vide register av tyvtriks, var han en populær mann i Chelsea-garderoben.

Mange spillere skal ha reagert på den behandlingen han har fått at av manager Conte.

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Atlético Madrid
 3. Premier League
 4. Chelsea FC

Mest lest akkurat nå

 1. Dropper solcellene etter kommunens siste vedtak: – Panelene ligger i kjelleren og er til salgs

 2. Aftenbladet avslører: Viking har brutt idrettens regelverk i Berntsen-saken

 3. «Hæ, har dere flyttet dit?» spør folk. Nå har hjemmet deres vunnet arkitekturpris.

 4. 322 nye koronasmittede siste døgn

 5. Politiet har frigitt navnet på mannen som døde i trafikk­ulykken på Buevegen

 6. Trumps koronarådgiver trekker seg