Nordmann klar for ny NFL-klubb: - Gambler

Den norske kickeren og punteren Kåre Vedvik er klar for sitt tredje NFL-lag på noen uker. New York Jets hentet ham dagen etter at Minnesota Vikings vraket ham.

Publisert: Publisert:

Kåre Vedvik er klar for sin tredje NFL-klubb på få uker. Foto: Tommy Gilligan / Reuters / NTB Scanpix

  • NTB
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Jets har besluttet å satse på nordmannen som sin kicker og vraket Taylor Bertolet etter skuffende innsats i treningskampene. Bertolet misset tre trepoengspark i den siste kampen.

Vikings byttet nylig til seg Vedvik fra Baltimore Ravens for et framtidig draftvalg, i tro på at han kunne etablere seg som både lagets kicker og punter. Men etter at han misset tre av fire trepoengspark i de to siste treningskampene mistet Vikings-ledelsen troen på ham.

Les også

Nordmann fristilt av NFL-klubb

Lørdag måtte alle NFL-lagene redusere sine tropper fra om lag 90 til 53 spillere før sesongstart kommende helg. De vrakede spillerne kan plukkes opp av andre klubber innen et døgn, og New York Jets besluttet å hente Vedvik.

– Jets gambler med Kåre Vedvik som sin nye kicker. Han gikk fra fenomen med Ravens til fiasko med Vikings. Nå må Jets-trenerne fikse ham, og de har bare en uke på seg, skriver ESPN-journalisten Rich Cimini på Twitter.

Jets utnevnte Bertolet til sin kicker etter at Chandler Catanzaro bestemte seg for å legge opp etter den første treningskampen. Laget sesongåpner hjemme mot Buffalo Bills søndag.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. – Du skrur på tv, og der ser du bussen din

  2. Han har skrevet mange fabelaktige bøker. Denne er så bra at det knapt kan gjøres bedre.

  3. To nye smittetilfeller i Stavanger

  4. Er det forsvarlig å reise mellom ulike kommuner slik situasjonen er akkurat nå? Vi svarte på lesernes spørsmål

  5. Tar grep for at skolen skal holdes åpen

  6. Nå blir det billigere å kjøre buss