Ligaleder Bayern München gikk på sjokk­tap

Augsburg overrasket de tyske mesterne Bayern München og vant 2-1 i tysk Bundesliga fredag. Det var ligaledernes tap nummer to for sesongen.

Robert Lewandowski klarte ikke hindre Bayern-tap mot Augsburg fredag.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Augsburg, som med seieren klatret opp på 15.-plass, gikk opp i 2-0 etter en drøy halvtime etter scoringer fra Mads Pedersen og André Hahn. Den polske spisstjernen Robert Lewandowski reduserte like etterpå men Bayern klarte ikke å finne nettmaskene igjen til tross for stort press.

Gjestene fra München tok tidlig tak i kampen, men det var Augsburg som gikk opp i ledelsen etter 23 minutter. Pedersen hamret ballen i hjørnet etter litt rot i feltet.

Etter 36 minutter skulle det bli mer. Iago prikket et perfekt innlegg til Hahn som stanget inn tomålsledelsen.

Like etter skulle imidlertid Bayern få sin fortjente scoring. Thomas Müller sendte ballen videre inn i feltet med en fin hælflikk, før Lewandowski banket ballen i mål på hel volley. Det var hans 14. scoring for sesongen.

Bayern presset omtrent hele 2.-omgang, men klarte aldri å finne nettet igjen. Dermed røk de på sitt tap nummer to for sesongen. De leder fortsatt den tyske toppligaen med fire poeng foran Borussia Dortmund.

Publisert: