Tre nye Tertnes-spillere har testet positivt på korona

Til sammen har fire av Tertnes sine spillere fått korona.

Linn Gossé er én av spillerne som har testet positivt.
  • Bernhard Veland
Publisert: Publisert:

Tidligere denne uken fikk Tertnes-spiller Henrikke Kjølholdt påvist koronasmitte. Lørdag melder klubben at ytterligere tre spillere har testet positivt.

I en pressemelding skriver klubben:

«Vi må dessverre meddele at det nå er ytterligere tre spillere fra Tertnes Håndball Elite som har fått påvist covid-19 smitte. I tillegg til Henrikke Kjølholdt som fikk positivt resultat av rutinetesten tatt ved ankomst Flesland mandag kveld, har nå Eva Erdal Moen, Linn Gossé og Martine Knutsen testet positivt ifm. nye tester som ble foretatt etter at det første tilfellet var avdekket.

Med tanke på omstendighetene, er vi forberedt på at det kan komme flere tilfeller de nærmeste dagene, men håper selvsagt på det beste. Det står etter forholdene bra til med spillerne det gjelder, men de har et noe varierende sykdomsbilde, fra ingen symptomer til vanlige forkjølelses-/influensasymptomer», skriver klubben.

Eliteserieklubben opplyser videre at man nå jobber med å ivareta spillerne på best mulige måte. Klubbens medisinske team følger de øvrige spillerne tett for å avdekke mulige tegn på sykdom. Det vil bli gjennomført testing etter behov.

Den første positive testen i Tertnes-laget ble avgitt etter hjemkomst fra Romania sist mandag. Der hvar klubben for å møte Dunarea Braila i 2. kvalifiseringsrunde til europaligaen. Kampen endte med tap.

Onsdag kom nyheten om den positive virustesten.

Som følge av den ble torsdagens planlagte cupkamp mot Grane Arendal utsatt. Klart er det også at seriekampen mot Aker er utsatt.

(100 % Sport/NTB)

Les også

  1. På ett område skaper karantenen ekstra hodebry for Tertnes-treneren: – Vi må prøve å finne noen løsninger

Publisert:
  1. Håndball
  2. Tertnes Håndball Elite

Mest lest akkurat nå

  1. FHI: Koronaviruset kan nå sammenlignes med influensa

  2. Ramponert hytte i Sandnes er til salgs – byantikvaren håper nye kjøpere er årvåkne

  3. Han står fram som het kandidat for Bryne

  4. – Aldri hørt om noe som ligner denne historien

  5. En komplett skan­dale i Sirdal

  6. Tripic: – Ikke avskriv oss!