Tottenham-stjerner måtte holdes fra hverandre: – Han er rasende

Tottenham-kaptein Hugo Lloris og medspiller Son Heung-min var fly forbannet på hverandre på vei inn i garderoben etter første omgang mot Everton.

Son Heung-min (midten) og Hugo Lloris på vei opp fra garderoben før andre omgang mot Everton.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Tottenham – Everton 1–0

Situasjonen som ble kampens store snakkis skjedde rett etter at det ble blåst til pause i London.

Hugo Lloris løp fra målgården sin i retning av Son Heung-min for å skjelle ham ut og kom nesten helt opp i ansiktet på ham, før keeperen ble stoppet av Giovani Lo Celso.

– Dette er uvanlige bilder. Tottenhams kaptein går rett i strupen på lagkompisen, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

Les også

Solskjær om midtbaneveteranens nye kontrakt: – Blir uvurderlig

– Koker

Mens Son gikk inn i garderoben sammen med Lo Celso, kom Harry Winks, sammen med Moussa Sissoko, og holdt igjen Lloris, som ikke var ferdig med situasjonen.

– Han er rasende. Når han velger å ta det ut på banen, når de er så kort unna garderoben, da koker det, evaluerte Erik Thorstvedt i TV 2-studioet.

I pausen ble det tatt opp bilder av at Son og resten av Tottenham-angriperne ikke jobbet hjem etter å ha mistet ballen i en kontring like før pause. Det førte til en farlig målsjanse for Everton.

Hugo Lloris måtte holdes tilbake.
Les også

Stortalent signerte sin første proffkontrakt med Liverpool

– Sånt som skjer

TV-bildene viste at Son og Lloris kjeftet på hverandre også da. Etter kampen bekreftet Lloris til BBC at situasjonen var årsaken til krangelen.

– Det er sånt som skjer i fotball noen ganger. Nå er det ikke et problem. Etter kampen kunne du se at vi var mer enn fornøyde, sa franskmannen.

Tottenham ledet 1–0 før Lloris og Son hadde en uoverensstemmelse. Ledermålet kom etter 24 minutter, da Lo Celso banket en ball i nettet via Michael Keane. Everton-spilleren ble notert for et selvmål.

Før andre omgang konsentrerte kameraene seg om Son og Lloris på vei opp fra garderobene. Der ble de filmet mens de så ut til å skvære opp.

Utblåsningen så ikke ut til å ha noen innvirkning på spillet til Tottenham i andre omgang. Selv om det ikke ble flere scoringer, så holdt hjemmelaget på ledelsen og tok tre viktige poeng.

Etter sluttsignalet hadde gått ga også Lloris og Son hverandre en god klem.

José Mourinhos menn klatrer til åttendeplass på tabellen etter managerens 200. seier i Premier League, ett poeng bak erkerival Arsenal på plassen foran.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal20162245172850
2Manchester City21143453213245
3Manchester United2213453628843
4Newcastle United211010134122240
5Tottenham Hotspur22123741311039
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk