Helgens hopprenn avlyst

Det blir ingen hopping i tyske Titisee-Neustadt til helgen. Mildvær og dårlige værprognoser gjør at FIS har valgt å avlyse alle verdenscuprennene.

Forfang vant det individuelle rennet i Titisee-Neustadt i Tyskland i 2016, men mister muligheten til å gjenta bedriften i helgen.
  • geir.andreassen@ntb.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

De norske hopperne begynte å få sving på sakene i russiske Nizjnij Tagil hvor Johann André Forfang vant ett renn og tok annenplass i det andre. Nordmennene hadde tre mann blant de ti beste i begge rennene.

På kvinnesiden skulle Ingebjørg Bråten fått en ny sjanse til å hoppe i verdenscupen. Sammen med Maren Lundby, Anna Odine Strøm og Silje Opseth var hun uttatt på det norske til Titisee-Neustadt. Bråten imponerte under verdenscupåpningen i helgen på Lillehammer. Hun klarte å ta seg til to av tre finaler.

Les også

Solid «helgevakt» av Forfang – dette tjente han

Silje Opseth, Maren Lundby, Anna Odine Strøm og Ingebjørg S. Bråten drar til Tyskland for nytt verdenscuprenn til helgen.

Tirsdag melder FIS at verdenscuprennene i Titisee-Neustadt er avlyst. Det skulle vært lagkonkurranse og et individuelt renn for gutta og et individuelt renn for jentene i Tyskland til helgen.

Neste konkurranse blir da i Engelberg i Sveis for gutta og Prenamon i Frankrike for jentene. Begge går fra 14.–16. desember.

(©NTB)

Publisert:
  1. Hopp

Mest lest akkurat nå

  1. Snøkaos på Sørlandet: Vurderer å evakuere biler som er tomme for strøm

  2. Slutt etter 110 år: – Jeg synes det er vanskelig å miste jobben

  3. Metersregel, skjenkestopp og maksantall hjemme: Dette er de nye korona­tiltakene

  4. Hastverk og uenighet på kammerset. Slik gikk diskusjonen om de nye tiltakene.

  5. Fyrer løs mot Viking-speakeren: – Det er nok nå. Pakk sammen

  6. Åpner onsdag: Slik blir den nye brannstasjonen ved Motorveien