Barcelona-legende klar for nyopprykket Premier League-klubb

Victor Valdés skifter ut Manchester United med Middlesbrough.

Victor Valdés hadde et mislykket opphold i Manchester United.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Tidligere Barcelona— og Manchester United-målvakt Víctor Valdés har skrevet under på en toårskontrakt med nyopprykkede Middlesbrough.

IfølgeDaily Telegraphskal Boro-manager Aitor Karanka ha overbevist Valdes om hvilke ambisiøse planer klubben har for Premier League-comebacket. Torsdag kveld bekreftet klubben overgangen.

– Jeg er veldig glad. Det er uvanlig for et nyopprykket lag å hente en slik spiller, sier en fornøyd Karanka til klubbensnettsted.

Middlesbrough skal også ha hatt muligheten til å hente Robin van Persie, som har fått beskjed om at han kan forlate Fenerbahçe. Engelskmennene ser likevel ikke ut til å følge opp interessen for 32-åringen.

Valdes skal ha vært ønsket av flere klubber i spansk og portugisisk fotball. Tyrkiske Besiktas skal også ha vist interesse for veteranen, som havnet i unåde under Louis van Gaal i Manchester United.

Valdes er Boros femte kjøp denne sommeren. Den defensive midtbanespilleren Marten de Roon er ankommet fra Atalanta, mens Hearts-forsvarer Jordan McGhee er hentet på lån.

Karanka har også sikret seg dansken Viktor Fischer fra Ajax og Bernardo Espinosa på fri overgang fra Sporting Gijon. (©NTB)

Publisert:
  1. Engelsk fotball

Mest lest akkurat nå

  1. Han blir sjef i Bjørn Rygg-selskap

  2. Nytt slag for Rødne: – Dette kom som lyn fra klar himmel

  3. Viking glimrende før pause, mistet seieren på overtid

  4. De fleste ungene ble skremt og sprang bort, men fire ble med den fremmede mannen

  5. Guldvog: – Testing i skoler og barnehager kan nedprioriteres

  6. Test av fem elbiler. Og tre ting som bør inn i kjøpekontrakten.