Vedvik ferdig i Buffalo Bills: – Skal fortsette å jobbe og ende opp i NFL

Norske Kåre Vedvik er vraket i stallen til NFL-laget Buffalo Bills. Likevel er nordmannen bestemt på at han skal tilbake i ligaen, selv om det føles tungt.

Buffalo Bills gjør seg klar for ny sesong. Det blir uten Kåre Vedvik.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– Det er alltid tøft i begynnelsen når man har fått vite at man er blitt vraket, men jeg har bedre forståelse nå av hva NFL er enn før. Det bruker jeg som motivasjon til å jobbe enda hardere, sier Vedvik til NTB bare en drøy time etter at nyheten kom om at Vedvik og Bills er historie.

Vedvik hadde fått positive signaler i en lang periode fra klubben, men onsdag kveld norsk tid kom altså den nedslående nyheten om at han er fristilt.

– Alt bra her, selv om det er kjedelig. Jeg er stålfokusert på å spille i NFL, så jeg skal fortsette å kjempe, sier 26-åringen fra Stavanger.

Bills var den femte NFL-klubben til Vedvik siden 2018. Han har tidligere vært innom Baltimore Ravens, Minnesota Vikings, New York Jets og Cincinnati Bengals.

Han har bare spilt én kamp i NFL. Det var for Jets sist sesong mot nettopp Bills. Da misset han både et ekstrapoengspark og et trepoengspark i kampen som Jets tapte 16-17.

Dagen etter var han ferdig i sin tredje NFL-klubb på en drøy måned. 11. august ble han tradet fra Ravens til Vikings, før han 1. september ble signert av Jets. Og ni dager senere var han altså ferdig i New York-klubben.

Nå er han igjen klubbløs.

– Jeg vet ikke hva som skjer videre. Nå skal jeg bruke de neste dagene på å trene, så får vi se hva som skjer, sier han.

Publisert:
  1. Kåre Vedvik
  2. Amerikansk fotball
  3. NFL

Mest lest akkurat nå

  1. De ønsket seg en datter som kunne overta butikken og arve formuen. Slik ble det ikke

  2. Nordlyset danset på høsthimmelen

  3. Fugler ved Breiavatnet ble matet med ukokt ris

  4. Lagmannsretten nekter å behandle drapsforsøkssak

  5. KrF-leder Ropstad møter pressen lørdag

  6. 18-åring ble den store helten i debuten: – Finner nesten ikke ord