En av de fineste Manchester United-draktene

Lekkasjene for neste sesongs drakter har begynt å komme. Både Manchester United og Chelsea får flotte overdeler neste sesong, hvis dette stemmer.

Manchester Uniteds mulige drakt for 2016/17.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Innen draktverdenen er vinteren tiden for lekkasjer og spekulasjoner om draktene for neste sesong — lanseringene skjr jo ikke før i mai/juni.

Footyheadlines.com virker å ha gode kilder innad i Adidas, og har fått tak i det de hevder er neste sesongs drakter for Chelsea og Manchester United .

Og særlig United-drakten er flott. Her har designerne tatt et steg ut av 80-tallsinspirasjonen fra denne sesongens drakter, og kombinert designet fra klubbens opprinnelige navn Newton Heath med en moderne Adidas-look (som blant annet at det ikke er Adidas-striper på ermene).

Newton Heath - Manchester Uniteds navn fra stiftelsen i 1878 fram til 1902 - er representert både med et merke bak på drakten og med designet i fronten. De to tonene av rødt markerer draktene til klubben slik de var i starten - halvparten gult og halvparten grønt. I denne sammenhengen synes jeg det fungerer bra, siden det er såpass lite dominerende.

Halsen og avslutningen på ermene er røde, og det synes jeg også passer bra. Det gir drakten en litt mr fryktinngytende look - noe kanskje dagens United-tropp til trenge - Mourinho eller ikke.

Tommel opp for den mulige United-drakten, altså!

Den mulige Chelsea-drakten.

Chelsea-drakten er også fin. Her er Chelsea-logoen vannmerket inn i drakten, uten at det blir alt for mye fiksfakseri. Det jeg stusser litt mer over, er at mens halsen er blå, så er avslutningen på ermene hvit. Det vil ikke se så fint ut når spillerne har langermede, blå kompresjonstrøyer under. Kanskje dette er en feil i lekkasjen? Tiden får vise!

HVA SYNES DU?

Publisert: