Slik hedret Chelsea-spilleren flyofrene da City ble knust på hjemmebane

Diego Costa, Eden Hazard og Willian snudde storkampen mot Manchester City og sørget for at Chelsea beholder tabelltoppen i Premier League med 3-1-seier.

Chelseas Willian hedret ofrene i flystyrten i Colombia etter sin 2-1-scoring mot Manchester City.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

De lyseblå fra Manchester skapte på sjanse på sjanse, men ingen av lagets spillere maktet å få ballen i mål. Hjemmelaget tok riktignok ledelsen i første omgang, men det var takket være et selvmål av en klumsete Gary Cahill.

Etter hvilen var Chelsea effektive og snudde kampen med to scoringer av Diego Costa og Willian. På tampen kontret Eden Hazard inn 3-1, og deretter ble vondt enda verre for City med Sergio Agüero og Fernandinhos røde kort i overtiden.

Trykk

Kampen mellom de to kamphanene Pep Guardiola og Antonio Conte ble akkurat så intens som man kunne forvente. Førsteomgangen bød på tøffe tak og målsjanser i begge ender av banen.

Eden Hazard var nær på et langskudd etter et kvarter, og burde antagelig skutt selv da han rundet City-keeper Claudio Bravo og valgte å sende ballen inn foran mål litt senere i omgangen.

Manchester City økte trykket på Chelsea-forsvaret inn mot pause. Det ble bare nesten for Sergio Agüero, før hjemmelaget fikk hjelp av Cahill til å finne nettmaskene.

De lyseblå fikk også en Fernandinho-scoring korrekt annullert for offside og mente de skulle hatt straffespark da Cahill var nær ballen med armen etter en takling i feltet.

Les også

Barcelona har kniven på strupen før El Clasico

Pep Guardiola (t.h.) og Antonio Conte var begge ivrige på sidelinjen i lørdagens seriekamp mellom Manchester City og Chelsea.

De Bruyne-bom

Fotballfesten fortsatte etter hvilen. Kevin De Bruyne fikk alle sjansers mor da han ble spilt på åpent mål av Jesus Navas etter fenomenalt kontringsspill, men klarte på å uforståelig vis å sette ballen i tverrliggeren.

Men da alt tydet på at Manchester City med Agüero i spissen skulle øke ledelsen, slo Chelsea og Diego Costa tilbake og snudde kampen.

Cesc Fàbregas, som erstattet skadde Nemanja Matic i storkampen, slo langt til Costa. Spanjolen tok ned ballen på brystet og fikk den halvmeteren han trengte av Nicolás Otamendi og banket inn utligningen. Kort tid senere spilte Costa fri Willian på en kontring. Brasilianeren var iskald fra skrå vinkel mot Bravo og gjorde 2–1.

Les også

Han provoserer hele Fotball-England: Hva er det med Diego Costa?

På tampen kontret Eden Hazard inn 3-1, før Aguero kastet seg inn i en duell med David Luiz og fikk rødt kort. I tumultene som fulgte ble også Fernandinho utvist.

Pep Guardiola kastet inn Yaya Toure og Kelechi Iheanacho i håp om å redde poeng, men må innse at Chelsea stikker ifra på toppen av tabellen med 34 poeng. Manchester City ligger på tredjeplass med 30.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk