Denne superstjernen blir lagkamerat med tidligere Molde-spiller

Fredrik Gulbrandsen (26) er klar for tyrkisk klubb. Der blir han spissmakker med en tidligere Real Madrid- og Manchester City-profil.

Brasils Robinho før kvartfinalen i Copa America mot Paraguay i 2015.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Gulbrandsens kontrakt med Red Bull Salzburg går ut i sommer og han sa nei til forlengelse. Ifølge TV 2 mandag var han så godt som klar for tyrkiske Istanbul Başakşehir.

Tirsdag bekrefter klubben på sin hjemmeside at Gulbrandsen har signert treårskontrakt.

Fredrik Gulbrandsen er ferdig i Østerrike etter tre år som Red Bull Salzburg-spiller.

Hentet Robinho i januar

For et halvt år siden hentet klubben brasilianske Robinho, som tidligere i karrieren blant annet spilte i Real Madrid, Manchester City og Milan.

I troppen er også den tyrkiske landslagsspilleren Arda Turan, som er på lån fra Barcelona. Han spilte tidligere i Galatasaray og Atlético Madrid.

Istanbul Başakşehir kom på andreplass i den tyrkiske eliteserien Süper Lig sist sesong, bak Galatasaray og Martin Linnes. Klubben skal spille 3. kvalikrunde i Champions League i sommer. Hjemmebanen Fatih Terim Stadium har en kapasitet på 17.000 tilskuere.

Tre sesonger i Red Bull

Fredrik Gulbrandsen var på utlån fra Lillestrøm til Lyn i 2010. Han kom til Molde fra LSK sommeren 2013. Han ble cupmester to ganger og seriemester en gang. Siden sommeren 2016 har han vært Salzburg-spiller, men var også på utlån til New York Red Bulls i 2017.

Fredrik Gulbrandsen har tre A-landskamper for Norge.

Publisert: