Fortsetter storspillet: Ventura kjemper i toppen i USA

Kristoffer Ventura er i toppen på resultatlistene i PGA-turneringen i golf i Mississippi. Fredagens andrerunde var bunnsolid.

Kristoffer Ventura ligger godt an i Mississippi.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Fire slag under par på runden betyr at Ventura totalt sett er ni slag under par etter halvspilt turnering.

Det ga en foreløpig delt 2.-plass sammen med amerikaneren Denny McCarthy etter 18 spilte hull da nordmannen tok plass i klubbhuset. Etter fullført runde er de to skjøvet ned til en 5.-plass.

I toppen er det tredobbelt amerikansk. Keegan Bradley gjennomførte runde best av alle på sju slag under par, noe som brakte ham helt i tet – 13 slag under par totalt. Så følger J.T. Poston og Charley Hoffman, begge elleve slag under par.

Kristoffer Ventura innledet turneringen med en solid runde fem slag under par torsdag, og fredag fulgte han opp. Det begynte riktignok med en bogey på åpningshullet, men deretter pekte lenge alle piler i rett retning.

Birdier på hull to og fem ga vind i seilene, og med eagle på hull nummer elleve var Ventura plutselig for fullt med i tetkampen. Nye birdier på hull 14 og 15 sendte nordmannen opp i delt ledelse.

På nest siste hull måtte 25-åringen tåle en sur bogey etter å ha treputtet på greenen. Tross den nedturen er Ventura meget godt plassert foran avslutningen av turneringen.

(©NTB)

Publisert: